RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Рибний пиріг


Рибний пиріг

Цей пиріг зацікавив мене тим, що по-перше, він рибний, а по-друге – має оригінальний вигляд.

Рибний пиріг


Інгредієнти: приблизно 700 г рибного філе, цибулина, яйце, лимонна приправа до риби, 2 пласти листкового тіста.

Розморожене рибне філе досить дрібно порізала. Додала дрібно нарізані цибулину, сире яйце, приправу, добре вимісила і поставила настоюватися.

Тим часом розкачала обидва пласти тіста в прямокутник. Виклала рибний фарш посередині прямокутника. Краї тіста надрізала навскоси. Верхній край загорнула весь, потім на нього "косичкою" накладала нарізані смужечки. Не защипувала, а лише накладала одну на одну.

Рибний пиріг


Обидва пироги змастила збитим жовтком і виклала на змащене олією деко. Поклала в розігріту духовку приблизно на 25 хвилин. Готовий пиріг ще теплим розрізала на порційні шматки.

Рибний пиріг


Мої враження і поради. Простота приготування, гарний вигляд і вишуканий смак та аромат зробили цей пиріг моїм улюбленим. На його приготування до запікання я витратила приблизно 30 хв. Через простоту і швидкість приготування цей рецепт можна взяти на замітку для приготування вечері. З досвіду приготування цього пирога можу порадити обирати філе не такої жирної риби, як пангасіус. Також хочу зазначити, що таку рибку можна давати і дітям.
Редактор: Galina
17-12-2011, 12:26
Коментарів 0 Переглядів 15 139

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.