Рибний пирігЦей пиріг зацікавив мене тим, що по-перше, він рибний, а по-друге – має оригінальний вигляд.
Інгредієнти: приблизно 700 г рибного філе, цибулина, яйце, лимонна приправа до риби, 2 пласти листкового тіста.Розморожене рибне філе досить дрібно порізала. Додала дрібно нарізані цибулину, сире яйце, приправу, добре вимісила і поставила настоюватися.
Тим часом розкачала обидва пласти тіста в прямокутник. Виклала рибний фарш посередині прямокутника. Краї тіста надрізала навскоси. Верхній край загорнула весь, потім на нього "косичкою" накладала нарізані смужечки. Не защипувала, а лише накладала одну на одну.
Обидва пироги змастила збитим жовтком і виклала на змащене олією деко. Поклала в розігріту духовку приблизно на 25 хвилин. Готовий пиріг ще теплим розрізала на порційні шматки.
Мої враження і поради. Простота приготування, гарний вигляд і вишуканий смак та аромат зробили цей пиріг моїм улюбленим. На його приготування до запікання я витратила приблизно 30 хв. Через простоту і швидкість приготування цей рецепт можна взяти на замітку для приготування вечері. З досвіду приготування цього пирога можу порадити обирати філе не такої жирної риби, як пангасіус. Також хочу зазначити, що таку рибку можна давати і дітям.
17-12-2011, 12:26
0
15 139