Курячий рулет з овочамиІнгредієнти: 1 кг курячого філе, 2 яйця, 3 ст. л. крохмалю, 2 ст. л. майонезу, 1 цибулина, 1 морквина, 1 склянка консервованого горошку, сіль, перець і спеції за смаком.
Куряче філе пропустила через м’ясорубку, додала яйця, крохмаль, майонез, сіль і спеції, ретельно перемішала. Цибулю і моркву нарізала маленькими кубиками. Цибулю, моркву і горошок додала до фаршу і рівномірно перемішала.
Деко застелила пергаментом, який змастила олією. Готовий фарш виклала на пергамент і сформувала продовгуватий рулет. Змастила його збитим яйцем і поклала у духовку. Випікала за температури 200 °С приблизно 25 хвилин.
Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте не тільки ефектну м’ясну страву, але й смачну холодну закуску. Готується рулет досить швидко, тому можна використати його для приготування вечері, подавши з овочевим салатом. Гадаю, до рулету можна додавати червоний і жовтий болгарський перець або дрібно нарізану зелень.
2-12-2011, 14:11
0
10 696