RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Інгредієнти: 1 кг грушок, 300 г вершкового масла, 50 г меду, склянка цукру, 4 яйця, 130 г кукурудзяного борошна, 40 г борошна, 1 ч. л. роз¬пушувача, цедра 2 лимонів, сік половинки лимона.

Духовку потрібно добре розігріти. Груші почистила, нарізала великими кубиками, збризнула соком половинки лимона. У казанку розтопила 80 г масла, додала мед і, постійно помішуючи, доводила суміш до стану карамелі. Тоді додала груші, добре перемішала і тушкувала на малому вогні 5-7 хвилин.

Решту масла потрібно збити з цукром. У мене була лише пачка масла, частину вже додала до грушок, тому для потрібної кількості я додала півпачки маргарину (зауважу, що це не вплинуло на кінцевий результат). Коли масло доб¬ре збилося з цукром, по одному додавала яйця. Продовжуючи збивати, потрохи додавала пересіяне кукурудзяне борошно, пшеничне борошно і розпушувач. Коли тісто стало однорідним, додала груші, цедру лимонів і перемішала. Тісто вийшло дуже рідким, я навіть засумнівалася, чи не потрібно додати ще борошна, але вирішила до¬тримуватися рецепту. Сковорідку застелила папером для випічки і змастила маслом. Вилила тісто у форму і випікала годину.
Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Мої враження і поради. Готовий пиріг вийшов дуже ніжним, м’яким, тож не потрібно боятися рідкого тіста. Ця кількість інгредієнтів роз¬рахована на форму діаметром 28 см, отож для форми меншого діаметру варто пропорційно зменшити кількість продуктів. Врахуйте, що в об’ємі пиріг майже не виростає. Його ніжність і приємний смак збереглися і на наступний день.
Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном
Редактор: Galina
18-11-2011, 17:16
Коментарів 0 Переглядів 6 368

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.