add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Інгредієнти: 1 кг грушок, 300 г вершкового масла, 50 г меду, склянка цукру, 4 яйця, 130 г кукурудзяного борошна, 40 г борошна, 1 ч. л. роз¬пушувача, цедра 2 лимонів, сік половинки лимона.

Духовку потрібно добре розігріти. Груші почистила, нарізала великими кубиками, збризнула соком половинки лимона. У казанку розтопила 80 г масла, додала мед і, постійно помішуючи, доводила суміш до стану карамелі. Тоді додала груші, добре перемішала і тушкувала на малому вогні 5-7 хвилин.

Решту масла потрібно збити з цукром. У мене була лише пачка масла, частину вже додала до грушок, тому для потрібної кількості я додала півпачки маргарину (зауважу, що це не вплинуло на кінцевий результат). Коли масло доб¬ре збилося з цукром, по одному додавала яйця. Продовжуючи збивати, потрохи додавала пересіяне кукурудзяне борошно, пшеничне борошно і розпушувач. Коли тісто стало однорідним, додала груші, цедру лимонів і перемішала. Тісто вийшло дуже рідким, я навіть засумнівалася, чи не потрібно додати ще борошна, але вирішила до¬тримуватися рецепту. Сковорідку застелила папером для випічки і змастила маслом. Вилила тісто у форму і випікала годину.
Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном

Мої враження і поради. Готовий пиріг вийшов дуже ніжним, м’яким, тож не потрібно боятися рідкого тіста. Ця кількість інгредієнтів роз¬рахована на форму діаметром 28 см, отож для форми меншого діаметру варто пропорційно зменшити кількість продуктів. Врахуйте, що в об’ємі пиріг майже не виростає. Його ніжність і приємний смак збереглися і на наступний день.
Грушевий пиріг із кукурудзяним борошном
Рейтинг:
(голосів: 1)
18-11-2011, 17:16
0 6 352

Теги - рецепти, випічка, з грушами
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• Опитування
Блоги
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України