RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

«Панські торбинки»

"Панські торбинки"

Для налисників: 0,5 л молока, 3 яйця, склянка борошна, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. олії, сіль за смаком.

Начинка: 150 г шампіньйонів, 2 великі цибулини, 200 г курячого філе.


Тісто для налисників досить вибагливе, тож я не змішувала всі інгредієнти одночасно. Спочатку збила яйця і додала 250 мл молока, все добре вимішала. Потім ще додала цукор, олію й дрібку солі. В окремий посуд насипала борошна і туди додала всю суміш. Далі збивала міксером, тісто виходить без грудочок. Насамкінець долила ще 250 мл молока. Тісто вийшло досить рідким, і я сумнівалася, чи добре спечуться налисники. Але вони, на диво, не розвалювалися і добре переверталися. З цієї кількості тіста вийшло 14 млинців.

Шампіньйони дрібно порізала й смажила разом із дрібно нарізаною цибулею 15 хвилин, потім посолила, поперчила за смаком. Гриби під час готування пускають сік, тому до них нічого не потрібно доливати. Варене куряче філе дрібно порізала і додала до грибів, перемішала. Потім додала 2 столові ложки сметани і ще п’ять хвилин тушкувала.

Столову ложку з гіркою начинки поклала на млинець, зібрала краї і зав’язала пір’ям зеленої цибулі. Пір’ям цибулі зручно зав’язувати "торбинку" і воно майже не рвалося.
«Панські торбинки»

Мої враження і поради. Страва варта затраченого часу (приблизно 1,5 години). "Панські торбинки" за смаком і за оригінальною формою дуже сподобалися дітям. Це гарна страва і для святкового столу. Млинці можна приготувати заздалегідь, а перед приходом гостей покласти на 10 хвилин у духовку і подати на стіл як гарячу страву.
Редактор: Galina
5-11-2011, 15:55
Коментарів 0 Переглядів 20 761

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.