Риба, запечена у духовціЗапечена в духовці риба зберігає всі свої корисні властивості, смак і аромат.
Для запікання купила великого товстолобика. Раніше спробувала запекти дзеркального коропа і вийшло теж смачно. Рибу чищу і ретельно мию. В тарілці змішую сіль і чорний мелений перець. Натираю сумішшю рибу зсередини, видавлюю часник. Часнику додавайте на свій смак, головне, щоби він давав свій аромат. Викладаю рибу на деко, застелене фольгою або просто змащене олією. Кладу в гарячу духовку і випікаю 25-30 хвилин.
Мої враження і поради. Рецепт простий, а риба дуже смачна, вона ніжна і ароматна. Недолік лише у тому, що гаряча риба погано розрізається.
4-11-2011, 15:28
0
16 654