Риба, запечена у духовці

Смачні рецепти
16 716
0
Риба, запечена у духовці

Риба, запечена у духовці

Запечена в духовці риба зберігає всі свої корисні властивості, смак і аромат.

Для запікання купила великого товстолобика. Раніше спробувала запекти дзеркального коропа і вийшло теж смачно. Рибу чищу і ретельно мию. В тарілці змішую сіль і чорний мелений перець. Натираю сумішшю рибу зсередини, видавлюю часник. Часнику додавайте на свій смак, головне, щоби він давав свій аромат. Викладаю рибу на деко, застелене фольгою або просто змащене олією. Кладу в гарячу духовку і випікаю 25-30 хвилин.

Мої враження і поради. Рецепт простий, а риба дуже смачна, вона ніжна і ароматна. Недолік лише у тому, що гаряча риба погано розрізається.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.