Печиво на майонезіІнгредієнти: 200 г маргарину, 200 г майонезу, яйце, склянка цукру, 3 склянки борошна, 1 ч. л. соди, оцет, сіль.
Змішати м’який маргарин, майонез, яйце, цукор, дрібку солі. Зверху додати борошно і додати в нього чайну ложку соди, погашену оцтом. Швидко вимісити. Тісто повинно бути нетуге. Розкачати тісто шаром один сантиметр. Використовуючи формочки для печива чи спеціальний ніж, вирізати печиво. Викласти на змащене деко. Можна посипати зверху цукром або маком. Випікати в духовці протягом 25х30 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Мої враження і поради. Печиво на майонезі – смачне й крихке. Цей рецепт стане у нагоді якщо ви вирішили зробити випічку, а немає молока чи сметани до тіста.
31-10-2011, 13:44
0
42 520