Шарлотка "Золота квіточка" Інгредієнти: 150 г м’якого вершкового масла, дрібка солі, 190 г цукру, 3 яйця, 250 г борошна, 1 ч. л. розпушувача для тіста, 4 великі жовті солодкі яблука, 1 ст. л. цукрової пудри.
М’яке вершкове масло розтерти в мисці зі 150 г цукру і трохи збити міксером. Під час збивання додавати по одному яйцю. Розмішати розпушувач в борошні і додати до тіста.
Яблука почистити, розрізати навпіл, видалити серцевинку. З випуклого боку гострим ножем зробити кілька надрізів вздовж із однаковим інтервалом, не прорізуючи до кінця.
Тістом заповнити форму для випікання, яку попередньо вистеляють пергаментом. Яблука розподілити по тісту випуклим боком догори у вигляді квітки і посипати рештою цукру.
Поставити у нагріту духовку і випікати 45 хвилин. Потім витягнути, дати охолонути, викласти пиріг на тарілку і посипати цукровою пудрою.
Мої враження і поради. Для того, щоб приготувати цей смачний пиріг вам знадобиться всього кілька хвилин. Використайте міксер для приготування тіста, тоді воно займе у вас мінімум часу. Простота приготування зробить цей пиріг вашим улюбленим.
30-10-2011, 13:26
0
6 985