add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Гарбуз, фарширований м’ясом і овочами

Гарбуз, фарширований м’ясом і овочами

Гарбуз, фарширований м’ясом і овочами

Гарбузові страви восени дуже актуальні. Крім простішої і звичнішої гарбузової каші, хочеться приготувати щось оригінальне. Особливо коли під руками невеличкий гарбуз приблизно на 2 кілограми. Пропоную нескладний, але оригінальний рецепт.

Із невеликого гарбуза вирізати кришку й очистити його від насіннячок. Зернята, до речі, не варто викидати. Їх треба промити, висушити і можна приготувати з них домашні цукерки. Для цього потрібно змішати мед з цукром 1:2 і розігріти на водяній бані. Добре підсмажені зернята додати в карамель і, помішуючи, варити 10 хвилин.

Для начинки гарбуза потрібно обсмажити м’ясо (тільки не зовсім пісне) шматочками. Моркву почистити й спасерувати. Скласти все в каструлю. Червоний болгарський перець почистити, порізати смужками. Ананас (свіжий або з банки, але тоді у власному соку) порізати шматочками. Усе змішати, посолити, додати трохи води й тушкувати до готовності.

Перекласти все в гарбуз і поставити в нерозігріту духовку на низьку температуру. Запікають гарбуз від години до двох.

На стіл подавати прямо в гарбузі з великою ложкою, щоби можна було зішкрібати м’якоть зі стінок гарбуза.

Запікати можна й не лише в цілому гарбузі, а й у половинці. Тоді її варто прикрити фольгою, щоби начинка не пригорала.

Гарбуз, фарширований м’ясом і овочами
Рейтинг:
(голосів: 0)
23-10-2011, 11:43
0 15 179

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України