add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Домашній карбонат

Домашній карбонат

Інгредієнти: 800 г свинячої вирізки, по склянці міцного чорного чаю і червоного вина, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, перець горошком за смаком.

М’ясо ретельно промила під проточною водою, обсушила серветкою. Частково зрізала жир і нарізала його кубиками. Шматок м’яса туго перетягнула ниткою, щоби надати йому потрібної форми.

У каструлі з товстими стінками (сотейнику) обсмажила зрізане сало. Потім додала до нього чай, вино, сіль, цукор і кілька горошин чорного перцю. Суміш нагріла, періодично помішуючи. Коли розчинилися сіль і цукор, поклала в каструлю м’ясо, долила теплої води так, щоби свинина була покрита приблизно на третину. Накрила каструлю покришкою і залишила на вогні на 20 хвилин. Потім зменшила вогонь до мінімуму і варила дві години.

Після цього вийняла м’ясо, остудила його, загорнула у фольгу (можна у харчову плівку), поклала в холодильник на ніч.

Мої враження та поради. М’ясо за цим рецептом готується легко і виходить дуже смачним. Червоне вино і чай надають йому брунатного кольору і пряного смаку. Таке м’ясо чудово підходить для холодної закуски або на бутерброд. Гадаю, за бажанням, на початку приготування м’ясо можна нашпигувати часником.
Рейтинг:
(голосів: 0)
30-09-2011, 09:40
0 4 317

Теги - рецепти, карбонат, страви з м’яса
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України