RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Домашній карбонат

Домашній карбонат

Інгредієнти: 800 г свинячої вирізки, по склянці міцного чорного чаю і червоного вина, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, перець горошком за смаком.

М’ясо ретельно промила під проточною водою, обсушила серветкою. Частково зрізала жир і нарізала його кубиками. Шматок м’яса туго перетягнула ниткою, щоби надати йому потрібної форми.

У каструлі з товстими стінками (сотейнику) обсмажила зрізане сало. Потім додала до нього чай, вино, сіль, цукор і кілька горошин чорного перцю. Суміш нагріла, періодично помішуючи. Коли розчинилися сіль і цукор, поклала в каструлю м’ясо, долила теплої води так, щоби свинина була покрита приблизно на третину. Накрила каструлю покришкою і залишила на вогні на 20 хвилин. Потім зменшила вогонь до мінімуму і варила дві години.

Після цього вийняла м’ясо, остудила його, загорнула у фольгу (можна у харчову плівку), поклала в холодильник на ніч.

Мої враження та поради. М’ясо за цим рецептом готується легко і виходить дуже смачним. Червоне вино і чай надають йому брунатного кольору і пряного смаку. Таке м’ясо чудово підходить для холодної закуски або на бутерброд. Гадаю, за бажанням, на початку приготування м’ясо можна нашпигувати часником.
Редактор: Galina
30-09-2011, 09:40
Коментарів 0 Переглядів 4 329


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.