Домашній карбонат

Смачні рецепти
4 395
0
Домашній карбонат

Домашній карбонат

Інгредієнти: 800 г свинячої вирізки, по склянці міцного чорного чаю і червоного вина, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, перець горошком за смаком.

М’ясо ретельно промила під проточною водою, обсушила серветкою. Частково зрізала жир і нарізала його кубиками. Шматок м’яса туго перетягнула ниткою, щоби надати йому потрібної форми.

У каструлі з товстими стінками (сотейнику) обсмажила зрізане сало. Потім додала до нього чай, вино, сіль, цукор і кілька горошин чорного перцю. Суміш нагріла, періодично помішуючи. Коли розчинилися сіль і цукор, поклала в каструлю м’ясо, долила теплої води так, щоби свинина була покрита приблизно на третину. Накрила каструлю покришкою і залишила на вогні на 20 хвилин. Потім зменшила вогонь до мінімуму і варила дві години.

Після цього вийняла м’ясо, остудила його, загорнула у фольгу (можна у харчову плівку), поклала в холодильник на ніч.

Мої враження та поради. М’ясо за цим рецептом готується легко і виходить дуже смачним. Червоне вино і чай надають йому брунатного кольору і пряного смаку. Таке м’ясо чудово підходить для холодної закуски або на бутерброд. Гадаю, за бажанням, на початку приготування м’ясо можна нашпигувати часником.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують