Домашній карбонат

Смачні рецепти
4 448
0
Домашній карбонат

Домашній карбонат

Інгредієнти: 800 г свинячої вирізки, по склянці міцного чорного чаю і червоного вина, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, перець горошком за смаком.

М’ясо ретельно промила під проточною водою, обсушила серветкою. Частково зрізала жир і нарізала його кубиками. Шматок м’яса туго перетягнула ниткою, щоби надати йому потрібної форми.

У каструлі з товстими стінками (сотейнику) обсмажила зрізане сало. Потім додала до нього чай, вино, сіль, цукор і кілька горошин чорного перцю. Суміш нагріла, періодично помішуючи. Коли розчинилися сіль і цукор, поклала в каструлю м’ясо, долила теплої води так, щоби свинина була покрита приблизно на третину. Накрила каструлю покришкою і залишила на вогні на 20 хвилин. Потім зменшила вогонь до мінімуму і варила дві години.

Після цього вийняла м’ясо, остудила його, загорнула у фольгу (можна у харчову плівку), поклала в холодильник на ніч.

Мої враження та поради. М’ясо за цим рецептом готується легко і виходить дуже смачним. Червоне вино і чай надають йому брунатного кольору і пряного смаку. Таке м’ясо чудово підходить для холодної закуски або на бутерброд. Гадаю, за бажанням, на початку приготування м’ясо можна нашпигувати часником.

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.