Баклажани у кунжутіІнгредієнти: 2-3 некрупних баклажани, 100 г зернят кунжуту, 1 яйце, сіль за смаком.Баклажани почистила, нарізала повздовж на 8 частин. Посолила і залишила на 30 хвилин. Тоді злила зайву рідину.
Яйце збила виделкою. Шматочки баклажанів обмочувала у яйці, потім у кунжуті. Обсмажувала на олії до золотистого кольору.
Мої враження і поради. Оригінальна і за смаком, і за виглядом страва. Готується швидко. Не потребує особливих кулінарних здібностей. Раджу посолити яйце під час збивання. Подавати баклажани у кунжуті краще з салатом зі свіжих овочів, вареним м’ясом.
2-09-2011, 16:42
0
3 857