Баклажани у кунжуті

Смачні рецепти
3 930
0
Баклажани у кунжуті
Баклажани у кунжуті

Інгредієнти: 2-3 некрупних баклажани, 100 г зернят кунжуту, 1 яйце, сіль за смаком.

Баклажани почистила, нарізала повздовж на 8 частин. Посолила і залишила на 30 хвилин. Тоді злила зайву рідину.

Яйце збила виделкою. Шматочки баклажанів обмочувала у яйці, потім у кунжуті. Обсмажувала на олії до золотистого кольору.

Мої враження і поради. Оригінальна і за смаком, і за виглядом страва. Готується швидко. Не потребує особливих кулінарних здібностей. Раджу посолити яйце під час збивання. Подавати баклажани у кунжуті краще з салатом зі свіжих овочів, вареним м’ясом.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.