
Ніжні "мушлі"
Тісто: 4 яйця, 100 г вершкового масла, 200 г сметани, 1 пакетик розпушувача, 3 склянки борошна, пакетик ванільного цукру.
Начинка: 200 г цукру, 2 білки, цукрова пудра для присипки.
Вершкове масло розтерла з борошном, додала розпушувач, сметану, 4 жовтки, ванільний цукор, борошно (трохи більше вказаної кількості) й замісила легке тісто. Розділила його на невеликі кульки, приблизно 3 см діаметром і поставила у холодильник на 30 хвилин.
Тим часом збила два білки зі склянкою цукру до стійких піків.

Нагріла духовку до 190-200 градусів.
З кожної кульки, підсипаючи борошна, розкачала кружечок, на середину кожного виклала по чайній ложці збитих білків. Склала кружок навпіл, а потім ще раз навпіл.

Деко застелила папером для випічки, виклала готові "мушлі"

і випікала в духовці приблизно 15 хвилин до приємного золотистого кольору.
Остуджені тістечка присипала цукровою пудрою.

Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте дуже смачні і ніжні тістечка. Рецепт дуже простий, а начинка вас приємно здивує. З цієї кількості продуктів у мене вийшло 18 тістечок. Загалом на приготування я витратила приблизно 40 хвилин.