Рулети з "Мівіною" по-сторожинецькиІнгредієнти: 500 г фаршу, 3 пачки "Мівіни", 2 цибулини, 2 морквини, 3 ст. л. манної крупи, 3 яйця, перець, сіль за смаком.Вермішель швидкого приготування подрібнила, залила окропом до половини об’єму, перемішала і накрила покришкою. Через 5 хвилин додала 3 ст. л. манки, ще раз перемішала і накрила покришкою.
Цибулю і моркву почистила, 1 цибулину дрібно нарізала, моркву натерла на тертці. Нарізану цибулю і моркву підсмажила на олії. Перемолола підсмажені овочі разом із фаршем та сирою цибулиною. Додала 3 сирі яйця, посолила, приправила меленим перцем та коріандром за смаком. До речі, так як я не додавала спецій до "Мівіни", фарш приправила майже удвічі більше від звичайного.
У 5-літрову каструлю налила приблизно 3 л води і поставила на вогонь. Змішала фарш із вермішеллю, перемішала і залишила на той час, доки у каструлі закипить вода. Тоді розділила суміш на чотири частини і сформувала рулети. Для цього викладала фарш у поліетиленовий пакет і притискаючи стінки, щоб випустити повітря, розкачувала у подовгуватий рулет. В один із них в середину поклала половинки вареного яйця і згорнула фарш у рулет. Кожен рулет помістила ще в один поліетиленовий мішечок, щільно зав’язала, випускаючи повітря. Опустила всі чотири рулети в окріп і варила після закипання 30 хв. на маленькому вогні.
Готові рулети вийняла з мішечків, остудила. Два із них обсмажила на олії з усіх боків до золотистої скоринки.
Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте смачні м’ясні рулети. Обсмажені гарно виглядатимуть на тарілці із м’ясними закусками. Але смакують вони і не обсмаженими. Начинка у вигляді вареного яйця додає оригінальності вигляду.
Рулети за цим рецептом я вже готувала кілька разів - зручно і вигідно. Найбільше мені сподобались запечені у духовці, так як це дієтичніше.
Хочу зазначити, що приготування рулетів "по-сторожинецьки" потребує часу, але вони варті затрачених зусиль.
2-09-2011, 14:20
0
35 088