add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Рулети по-сторожинецьки

Рулети по-сторожинецьки
Рулети з "Мівіною" по-сторожинецьки

Інгредієнти: 500 г фаршу, 3 пачки "Мівіни", 2 цибулини, 2 морквини, 3 ст. л. манної крупи, 3 яйця, перець, сіль за смаком.

Вермішель швидкого приготування подрібнила, залила окропом до половини об’єму, перемішала і накрила покришкою. Через 5 хвилин додала 3 ст. л. манки, ще раз перемішала і накрила покришкою.

Цибулю і моркву почистила, 1 цибулину дрібно нарізала, моркву натерла на тертці. Нарізану цибулю і моркву підсмажила на олії. Перемолола підсмажені овочі разом із фаршем та сирою цибулиною. Додала 3 сирі яйця, посолила, приправила меленим перцем та коріандром за смаком. До речі, так як я не додавала спецій до "Мівіни", фарш приправила майже удвічі більше від звичайного.

У 5-літрову каструлю налила приблизно 3 л води і поставила на вогонь. Змішала фарш із вермішеллю, перемішала і залишила на той час, доки у каструлі закипить вода. Тоді розділила суміш на чотири частини і сформувала рулети. Для цього викладала фарш у поліетиленовий пакет і притискаючи стінки, щоб випустити повітря, розкачувала у подовгуватий рулет. В один із них в середину поклала половинки вареного яйця і згорнула фарш у рулет. Кожен рулет помістила ще в один поліетиленовий мішечок, щільно зав’язала, випускаючи повітря. Опустила всі чотири рулети в окріп і варила після закипання 30 хв. на маленькому вогні.

Готові рулети вийняла з мішечків, остудила. Два із них обсмажила на олії з усіх боків до золотистої скоринки.

Мої враження і поради.
За цим рецептом ви отримаєте смачні м’ясні рулети. Обсмажені гарно виглядатимуть на тарілці із м’ясними закусками. Але смакують вони і не обсмаженими. Начинка у вигляді вареного яйця додає оригінальності вигляду.
Рулети за цим рецептом я вже готувала кілька разів - зручно і вигідно. Найбільше мені сподобались запечені у духовці, так як це дієтичніше.
Хочу зазначити, що приготування рулетів "по-сторожинецьки" потребує часу, але вони варті затрачених зусиль.
Рейтинг:
(голосів: 4)
2-09-2011, 14:20
0 35 088

Теги - рецепти, рулети, м’ясні рулети
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• Опитування
Блоги
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України