RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Рулети по-сторожинецьки
Рулети з "Мівіною" по-сторожинецьки

Інгредієнти: 500 г фаршу, 3 пачки "Мівіни", 2 цибулини, 2 морквини, 3 ст. л. манної крупи, 3 яйця, перець, сіль за смаком.

Вермішель швидкого приготування подрібнила, залила окропом до половини об’єму, перемішала і накрила покришкою. Через 5 хвилин додала 3 ст. л. манки, ще раз перемішала і накрила покришкою.

Цибулю і моркву почистила, 1 цибулину дрібно нарізала, моркву натерла на тертці. Нарізану цибулю і моркву підсмажила на олії. Перемолола підсмажені овочі разом із фаршем та сирою цибулиною. Додала 3 сирі яйця, посолила, приправила меленим перцем та коріандром за смаком. До речі, так як я не додавала спецій до "Мівіни", фарш приправила майже удвічі більше від звичайного.

У 5-літрову каструлю налила приблизно 3 л води і поставила на вогонь. Змішала фарш із вермішеллю, перемішала і залишила на той час, доки у каструлі закипить вода. Тоді розділила суміш на чотири частини і сформувала рулети. Для цього викладала фарш у поліетиленовий пакет і притискаючи стінки, щоб випустити повітря, розкачувала у подовгуватий рулет. В один із них в середину поклала половинки вареного яйця і згорнула фарш у рулет. Кожен рулет помістила ще в один поліетиленовий мішечок, щільно зав’язала, випускаючи повітря. Опустила всі чотири рулети в окріп і варила після закипання 30 хв. на маленькому вогні.

Готові рулети вийняла з мішечків, остудила. Два із них обсмажила на олії з усіх боків до золотистої скоринки.

Мої враження і поради.
За цим рецептом ви отримаєте смачні м’ясні рулети. Обсмажені гарно виглядатимуть на тарілці із м’ясними закусками. Але смакують вони і не обсмаженими. Начинка у вигляді вареного яйця додає оригінальності вигляду.
Рулети за цим рецептом я вже готувала кілька разів - зручно і вигідно. Найбільше мені сподобались запечені у духовці, так як це дієтичніше.
Хочу зазначити, що приготування рулетів "по-сторожинецьки" потребує часу, але вони варті затрачених зусиль.
Редактор: Galina
2-09-2011, 14:20
Коментарів 0 Переглядів 35 195


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.