Паска з шоколадом від Екстор Хіменеса-Браво

Смачні рецепти
171
0
Паска з шоколадом від Екстор Хіменеса-Браво


Для тіста


пише catalog.molbuk.ua

500 г борошна,

80 г цукру, 100 г фундука,

250 г вершкового масла шматочками,

2 яйця, 140 г молочного шоколаду

22 г свіжих дріжджів,

ваніль,

120 мл теплої води.

Для глазурі:



40 г фундучного або мигдального борошна,

65 г цукру, 1 білок,

70 г шоколаду, 10 г кукурудзяного крохмалю

Все помістити в чашу блендера з насадкою гак і вимішувати рівно 10 хвилин (або руками). Потім додати 140 г молочного шоколаду шматочками, 100 г подрібненого смаженого фундука чи інших горіхів. Вимішувати 2 хвилини. Накрити вологим рушником і дати постояти 1 годину 40 хвилин за кімнатної температури. Розподілити у форми. Дати підійти ще 1,5-2 години.

Посипати додатково шоколадом, горіхами та залити глазур’ю. Для глазурі перемішати всі інгредієнти вінчиком. Можна просто зробити меренгу або посипати цукровою пудрою. Духовку розігріти до 200 градусів. Поставити паску на 10 хвилин і знизити температуру до 180 градусів. Випікати ще 30 хвилин (великі) або 20 хвилин (маленькі).
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.