Гарбуз, запечений у духовці, виходить дуже смачним і корисним. А пахне ця страва справжньою осінню. Гарантуємо, що такі ласощі сподобаються навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. А готуються вони так просто, що вийдуть у всіх із першого разу.
УНІАН публікує два рецепти гарбуза в духовці - солодкий і солоний. Обидва вони по-своєму смачні та неймовірно корисні.
Гарбуз у духовці з медом буде смачнішим, якщо взяти кислі яблука. Духовку розігрійте до 180°. Очистіть гарбуз від шкірки та насіння, наріжте великими кубиками. Такими ж шматочками наріжте яблука. Родзинки замочіть в окропі на 10 хвилин.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Викладіть нарізаний гарбуз, яблука, родзинки. Полийте медом і посипте горіхами. За бажанням додайте корицю. Також викладіть у форму залишки вершкового масла. Випікається гарбуз із медом у духовці приблизно 25-30 хвилин.
Духовку заздалегідь увімкніть нагріватися до 180°. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, крупно наріжте. Свинину промийте та обсушіть паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу. Наріжте великими шматочками. Цибулину (краще фіолетову) наріжте півкільцями, часник - тонкими пластинками.
На сковороді розігрійте олію. Викладіть м'ясо та обсмажуйте 5-7 хвилин на невеликому вогні.
У жароміцну форму для випічки викладіть шматочки гарбуза, обсмажене м'ясо, цибулю та часник. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте улюблені спеції - добре підійдуть розмарин і чебрець. Накрийте форму кришкою або фольгою. Гарбуз із м'ясом у духовці готується 40 хвилин за 180°.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.