RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Печиво готується за простим рецептом.

Кожен раз його можна робити з різним смаком та ароматом, якщо додавати в нього аніс, ваніль, гвоздику, мускатний горіх або бодян.



Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:

борошно — 250 г;масло — 100 г;
цукор — 100 г;
розпушувач — 10 г;
сіль — дрібка.

Як приготувати
Перемішайте борошно з розпушувачем та просійте його гіркою. Зробіть заглиблення в центрі. Покладіть в нього пом’якшене масло та сіль. Додайте трохи теплої води та замісіть тісто. Воно має бути гладким та м’яким. Дайте тісту постояти протягом 10-15 хвилин.

Сформуйте з тіста палички шириною 1 см та довжиною 10 см. Палички треба обваляти в цукрі та скріпити кінці, щоб вийшли кільця.

Випікати на деко з пергаментом. Температура — 180 градусів, час випікання — 10-15 хвилин. Як бачите, що печиво стало світло-золотистим, можна діставати з духовки.

Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
26-08-2024, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 6 096


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.