Якщо ви любите випічку з сиром, вам обов'язково сподобається цей пиріг. Корисний десерт, який можна подати до чаю дорослим та дітям.
Для приготування всі інгредієнти збийте, викладіть у форму та запікайте у духовці. Пиріг виходить ніжний та вологий, з легким сирним смаком.
Інгредієнтиборошно – 220 г
яйця – 2 шт.
сир 9% – 200 г
цукор – 200 г
вершкове масло – 100 г
розпушувач – 7 г
ванільний цукор – 1 пакет
родзинки – 100 г
дрібка солі
цукрова пудра
1. Родзинки помийте та залийте окропом на десять хвилин. Злийте воду і просушіть їх.
2. У миску викладіть м'яке вершкове масло і цукор. Збийте міксером п'ять хвилин. Потім додайте яйця, сир, ванільний цукор, сіль і ще раз збийте міксером до однорідної маси. Всипте просіяне борошно з розпушувачем і родзинками. Перемішайте тісто добре лопаткою.
3. Дно та боки форми вистеліть пергаментом. Готове тісто викладіть у форму та розрівняйте його.
4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 50 хвилин.
5. Сирний пиріг витягніть із форми, трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.
Поради:Сирний пиріг можна подати з джемом або сметаною.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-01-2024, 00:45
0
2 329
Теги -