add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Прості способи використовувати м'які і перестиглі томати

Прості способи використовувати м'які і перестиглі томати

Скільки праці докладають власники дачної ділянки, щоб отримати урожай помідорів! Потрібно витратити багато часу і сил! Але ось настав час збору врожаю і його консервації. Якщо томатів дуже багато, то зібрані плоди починають псуватися, їх вже не можна закривати в банки в цілому вигляді. Але існує безліч дуже цікавих і смачних рецептів, які підійдуть для м'яких, потрісканих, перестиглих плодів.

Познайомимося з деякими з них, інформує Ukr.Media.



Томатний соус

З м'яких томатів, які злегка зіпсувалися можна легко і швидко зробити смачний і поживний соус, який із задоволенням з'їдять з макаронами, картоплею або кашею ваші домочадці.

Помідори натираються на тертці або пропускаються через м'ясорубку, прибравши попередньо шкірку. Додати до томатів сіль, перець, натертий часник, базилік. Все добре перемішати, і соус буде готовий.

Паста для бутербродів

М'які перестиглі томати можна швидко переробити в пасту для бутербродів. Розрізані на дві половинки помідори розкладаємо на деко і запікаємо 20-30 хвилин в гарячій духовці.

Потім томати перекладаємо в миску, розминаємо їх виделкою, додаємо подрібнену зелень, часник і оливкову олію, все перемішуємо. Тепер соус намазуємо на лаваш або хліб. Смачний і поживний сніданок готовий!

Томатне масло

Дуже смачним виходить томатне масло з зеленню і часником. Для цієї страви потрібно вибирати м'ясисті і переспілі плоди. Спочатку їх потрібно запекти в духовці.

Потім м'якуш збити в блендері разом з вершковим маслом, сіллю, перцем, зеленню і часником. Таке томатне масло можна зберігати в холодильнику 10-14 днів. Його дуже смачно їсти як бутерброд з хлібом, додавати в картопляне пюре, рис або до макаронів.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Рейтинг:
(голосів: 0)
25-08-2020, 00:59
0 3 628

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України