RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Дружина «замовила» чоловіка коханцеві

Нещодавно Апеляційний суд області залишив без змін вирок Герцаївського районного суду, яким двох коханців засудили до 10 років позбавлення волі за спробу вбити чоловіка.

Для 22-річної чернівчанки Наталії С. подружнє життя спочатку складалося непогано. Вийшла заміж за коханого хлопця В’ячеслава, народила сина. Батьки придбали хату. Чого ще бажати? Однак ідилії не вийшло. Молода жінка любила гуляти в барах, приходила додому вранці. Часто чоловік заставав її за довгими розмовами по мобільному телефону. На запитання, з ким розмовляла, відмахувалася. Якось В’ячеслав не витримав і підняв руку на дружину. Далі почалися сварки, бійки. Наталія влаштувалася працювати таксистом, але невдовзі скоїла аварію. Потерпілі вимагали відшкодувати збитки. Із цього приводу приходили до чоловіка.

Тим часом на роботі Наталія С. познайомилася зі старшим на два роки Андрієм Ш., який теж таксував. Їхні стосунки із часом набрали інтимного характеру. Наталія часто скаржилася коханцеві на сімейне життя, казала, що хоче розлучитися з чоловіком. Але, мовляв, цього зробити не може, бо В’ячеслав проти. Та й батьки стали на захист зятя-підприємця. "Розлучишся – виженемо тебе з хати", – нібито казали вони дочці. Здавалося б, що виходу немає. Але він знайшовся і ледь не призвів до смерті людини.

Кілер виявився слабшим

Коханці вирішили ліквідувати головну перешкоду для того, щоб бути разом, – вбити В’ячеслава. Згідно з матеріалами слідства, Наталія через Інтернет придбала пістолет іноземного виробництва Zoraki та п’ять набоїв травматичної дії. Заплатила за це 1500 гривень. Як пізніше з’ясували спеціалісти, зброя була перероблена кустарним способом і була придатна для завдання смертельних поранень. Два патрони парочка випробувала в безлюдному місці в Садгорі, де Наталія мешкала. Стріляли в дерево. Розробили й план розправи над В’ячеславом.

Коли чоловік ввечері прийшов із робити додому, Наталія сказала, що треба поремонтувати комп’ютер рідному братові її подружки Марини. Клієнт чекатиме його в умовленому місці за Садгорою в напрямку села Чорнівка, неподалік міського сміттєзвалища й піщаного кар’єру. Викликали таксі. Доки майбутня жертва діставалася місця зустрічі, Наталія по мобільному телефону повідомила спільникові, що чоловік у дорозі. А ще таким самим чином коригувала рух таксі. Зустріч відбулася 23 грудня 2010 року приблизно о 22.00 неподалік міського сміттєзвалища та піщаного кар’єру. Андрій приїхав на легковику, але поїхати в глушину не зміг, бо дорогу перекрила якась машина. Далі пішли пішки. Як казав пізніше таксист, який привіз В’ячеслава, він ще здивувався, чому пасажир тут вийшов, адже неподалік не було житлових будинків.

Отже, двоє чоловіків йшли засніженою стежиною майже два кілометри. Попереду – В’ячеслав, за ним – кілер. Раптом жертва почула якийсь тріск, ніби від запальнички. Повернувшись, В’ячеслав побачив у руці свого супутника пістолет, направлений йому в живіт. Зброя дала осічку. Жертва накинулася на нападника, зваливши того ударом в обличчя на землю. В’ячеслав фізично був сильнішим за Андрія, тому й переміг. Вирвав пістолет. Під час сутички кілер почав казати, що він хотів дати Андрієві спробувати постріляти. А потім відштовхнув В’ячеслава й втік. Переляканий чоловік мерщій кинувся назад, щоб повідомити міліцію. Яким же було його здивування, коли раптом побачив свою дружину. Наталія одразу ж зрозуміла, що коханець "лопухнувся", і вивернулася. Мовляв, подружка зателефонувала їй і повідомила, що це В’ячеслава викликали ті люди, яким Наталія винна гроші за ремонт побитої машини.
Чоловік зателефонував товаришу, щоб той приїхав і забрав його з безлюдного місця. Побіг до центральної дороги, а Наталія відстала. Доки чоловік розповідав про пригоду міліції, його дружина зібрала речі й втекла з дому до Молдови. Потім повернулася, змінивши зовнішність за допомогою перуки. Однак уникнути затримання їй не вдалося.

Коханці свою провину не визнали

Під час судового засідання Наталія С. заявила, що її чоловік знав про пістолет. Вона збрехала йому, що зброя дядькова. В’ячеслав наказав повернути її або здати міліції. А ще жінка повідомила, що буцімто пістолет придбала для самозахисту, бо боялася помсти власника автомобіля, який вона пошкодила, працюючи таксистом. Її ж спільник сказав, що вбивати В’ячеслава не мав наміру, хотів того тільки налякати.

Герцаївський районний суд засудив обох до десяти років позбавлення волі. Апеляційний суд залишив вирок без змін. 
Василь Гринюк
21-09-2012, 15:23
Коментарів 0 Переглядів 2 241


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!