RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
За 8 місяців ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" сплатило 14,5 мільйонів гривень податків

Одним із важливіших показників економічної діяльності будь-якого підприємства є обсяги сплачених ним податків. А якщо в скрутні для країни часи підприємство нарощує обсяги податків, це свідчить про сильну позицію на ринку та спроможність існувати та розвиватися в кризових умовах.

Яскравим прикладом такої компанії є ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат". За 8 місяців 2014 року підприємство сплатило до бюджету країни більше 14,5 мільйонів гривень. Сума сплачених податків і зборів з заробітної плати, яку підприємство сплачує своєчасно, складає 7 мільйонів гривень. Причому ці суми значно вищі за аналогічні показники минулого року. Таким чином, підприємство, працюючи в законодавчому колі держави та виробляючи якісний та смачних хліб, робить вагомий внесок в формування місцевого та загальнодержавного бюджету країни.
2-09-2014, 12:49
Коментарів 0 Переглядів 1929

Сімейна пара, що постраждала від вибуху котла на Буковині, перебуває у важкому стані - ЗМІ
ЗМІ з’ясували подробиці жахливої пригоди, що сталася на Кіцманщині
Снігова негода на Буковині: десятки фур зупинились і стоять в заторі на автотрасі - фото
Скупчення вантажних автомобілів зафіксували в межах села Рингач Новоселицького району
На Буковині через снігову негоду на трасі перекинувся легковик - фото
Пригода сталася сьогодні вранці у межах населеного пункту Атаки Хотинського району
Трохимич ся вертає, а Вася знимкує кіно. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
Передплачуй газету "Молодий буковинець" та вигравай подарунки!

Передплачуй газету "Молодий буковинець" на 2019 рік та отримуй шанс виграти 10 000 гривень та ще 100 корисних подарунків
Санаторії Закарпаття - де лікуватись і зустріти Новий Рік 2019? (на правах реклами)

Святкування Нового Року в Закарпатті як завжди особливе і залишає, лише казкові та незабутні враження, адже тут споконвічно зберігають народні гуцульські традиції та звичаї
Раки зимують у RAKI HOUSE – першій раковарні Чернівців (на правах реклами)

На вас чекає особливе меню – такого ви ще не смакували. Окрім раків, тут приготують й інші морепродукти, м'ясо, гарніри та десерти. У RAKI HOUSE ви можете скуштувати мідії і рапани 4-ьох видів приготування
Професійне прання: де шукати хімчистки у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі місця, де їх шукати, – хімчистки у Чернівцях.