За 8 місяців ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" сплатило 14,5 мільйонів гривень податків

Одним із важливіших показників економічної діяльності будь-якого підприємства є обсяги сплачених ним податків. А якщо в скрутні для країни часи підприємство нарощує обсяги податків, це свідчить про сильну позицію на ринку та спроможність існувати та розвиватися в кризових умовах.

Яскравим прикладом такої компанії є ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат". За 8 місяців 2014 року підприємство сплатило до бюджету країни більше 14,5 мільйонів гривень. Сума сплачених податків і зборів з заробітної плати, яку підприємство сплачує своєчасно, складає 7 мільйонів гривень. Причому ці суми значно вищі за аналогічні показники минулого року. Таким чином, підприємство, працюючи в законодавчому колі держави та виробляючи якісний та смачних хліб, робить вагомий внесок в формування місцевого та загальнодержавного бюджету країни.
2-09-2014, 12:49

"Розмінували": стало відомо, що знайшли в "Укртелекомі" в Чернівцях
Підозрілий предмет виявили у жіночій сумочці
Зміни руху маршруток. Інтервал курсування тролейбусів зменшили до 7 хвилин
Каспрук висловив задоволення від роботи Чернівецького тролейбусного управління.
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.