За 8 місяців ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" сплатило 14,5 мільйонів гривень податків

Одним із важливіших показників економічної діяльності будь-якого підприємства є обсяги сплачених ним податків. А якщо в скрутні для країни часи підприємство нарощує обсяги податків, це свідчить про сильну позицію на ринку та спроможність існувати та розвиватися в кризових умовах.

Яскравим прикладом такої компанії є ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат". За 8 місяців 2014 року підприємство сплатило до бюджету країни більше 14,5 мільйонів гривень. Сума сплачених податків і зборів з заробітної плати, яку підприємство сплачує своєчасно, складає 7 мільйонів гривень. Причому ці суми значно вищі за аналогічні показники минулого року. Таким чином, підприємство, працюючи в законодавчому колі держави та виробляючи якісний та смачних хліб, робить вагомий внесок в формування місцевого та загальнодержавного бюджету країни.
2-09-2014, 12:49

У Чернівцях поновили на посаді чиновницю, яку затримали на хабарі
Олену Пушкову затримали на хабарі у червні минулого року.
Ще одна смертельна ДТП на Буковині: загинула жінка-пасажир
Легковик з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет і перекинувся.
На Буковині п'яний водій мікроавтобуса врізався у вантажівку: загинула дитина
Шофер і ще двоє пасажирів, віком 34 і 37 років, отримали закриті черепно-мозкові травми й множинні забої.
Пацани ходять табунами, а корупція – городами. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Центр Біржових Технологій (Чернівці): Дмитро Ротар – крок до успішного майбутнього (на правах реклами)

Успіх кожної людини залежить від її бажання, набутих знань та прикладених зусиль. Центр Біржових Технологій (Чернівці) є компанією, яка призначена для забезпечення розвитку успішного бізнесу всіх бажаючих в умовах європейського вектора досягнення фінансової стабільності.
Автомобіль у розстрочку від 0,01% річних відтепер можна обрати в будь-якому автосалоні України (на правах реклами)

Клієнти ПриватБанку отримали можливість придбавати нові автомобілі в розстрочку на акційних умовах з будь-якого автосалону України
Сльози від амброзії та полину
У серпні люди, що страждають на алергію, потерпають від небезпечного пилку