RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

3-річний хлопчик з Чернівців випав з вікна 2 поверху, дитина у важкому стані
Жахлива пригода сталася на Одещині під час відпочинку
Витік на водогоні: в Чернівцях зменшили тиск води на низці вулиць
У Чернівцях мешканці низки вулиць отримують воду з пониженим тиском через витік на водогоні
На Буковині голову РДА підозрюють у корупції: не задекларував автомобіль
Чиновник придбав авто за 110 тисяч гривень і вчасно не повідомив про це НАЗК

У всесвітньому рейтингу щастя 2019 року Україна зайняла всього лише 133-е місце. Хоча, за словами вчених, які проводили дослідження, якщо описати складові індексу щастя, все досить просто.
"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)

Як працюють на одному із найбільших підприємств Буковини ТОВ "Аутомотів Електрік Україна"
"Західний судинний центр" - лікарі, яких ви знаєте! (на правах реклами)

Про особливості роботи центру та переваги методик, які тут використовують, розповіли судинні хірурги "Західного судинного центру" Юрій Оліник та Володимир Савін.
Робимо повірку лічильників води з "Гекон" (на правах реклами)

Дуже важливо вчасно виконувати його обслуговування та повірку лічильника
Мережа «Копійочка» вже вкотре дарує вам призи! (новини компанії)

31 травня мережа магазинів потрібних речей "Копійочка" поповнилась ще одним магазином в м. Чернівці, по вул. Головна 215