RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець

Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
Редактор: Igor
11-07-2014, 15:04
Коментарів 0 Переглядів 13 140

"Так велика і любляча родина за короткий час вже двічі втратила сина, брата, чоловіка і батька", - написав Олексій Фурман.

Ігор Баб'юк переконаний, що в офісі президента є декілька сфер впливу
• Новини партнерів
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Головною ідеєю виставки є показати красу звичних речей, побачених очима художника

Чернівецька ідилія: прані килими, собаки і голі діти. Блог Галини Олійник
Зараз краще всього просто сидіти на березі і гратися камінцями
«Ніби в кіно, де немає війни». Блог Надії Будної
Минулої неділі у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту презентували унікальний проєкт "Смаки Буковини"
ВІДЕО Переглянути все відео

У чому ж полягає відмінність між пивом із цих броварень, ми розпитали у магазині крафтового пива "Чорні вівці"

З 1 до 31 липня у медичному центрі діє акція – при записі на консультацію кардіолога ЕКГ безкоштовне.

Станьте на крок ближче до мети – отримайте консультацію у кваліфікованих спеціалістів щодо деталей будівництва СЕС та замовляйте економічні прорахунки для вашого підприємства.

"Контінентал" планує зібрати врожай із загальної площі 86,2 тис. га.
Привітання з Днем Конституції України директора ДП «Путильське лісове господарство» Василя Слижука*

Привітання з Днем Конституції України директора ДП "Путильське лісове господарство" Василя Слижука
• Теги