RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Ошукали людей на мільйон: буковинці поскаржились на фірму-забудовника
Люди звернулись до поліції Буковини через те, що забудовник відмовився виконувати свої зобов'язання і не повертає гроші
«Їмо сухом’ятку, помитись нема як»: три села на Буковині вже чотири дні живуть без газу
У селах Михальча, Заволока і Дубове відключили газ через аварійну ситуацію, яка виникла через зсув у Кам’яній
Каспрук хоче повернути 8 мільйонів, які надали спецкомунтрансу на закупівлю сміттєвозів
Комунальне підприємство ці гроші не використало за призначенням, а залишило на депозитному рахунку

Від діктатури до діктаДури і будуще горсовєта. Блог Мостіпаки
Про головні події тижня – у блозі Олександра Мостіпаки
«Заборонений», але вартий уваги. Блог Марини Кавкало
На жаль, робиться все, щоб українське кіно не процвітало
Чому хочуть повернути Путіна. Блог Ярослава Волощука
Як можна сідати за один стіл із диктатором, на совісті якого велика кількість злочинів?
Як правильно обрати автошколу? (на правах реклами)

Нові автошколи сьогодні відкриваються постійно. Кожна пропонує власну програму, умови навчання, авто і т.д. Саме тому у водіїв обов'язково виникає питання – "як вибрати автошколу?".
"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)

Як працюють на одному із найбільших підприємств Буковини ТОВ "Аутомотів Електрік Україна"
Запрошуємо відвідати паб «Гойра» в самісінькому серці міста! (на правах реклами)

Улюблений паб "Гойра" у центрі міста вже цієї п'ятниці, 20 вересня, о 12.00!
Думаєте про страховку? Допоможе «ARX» (новини компанії)

Страхова система Євросоюзу справедливо вважається однією з найдосконаліших, ефективних і прогресивних в світі.