RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Історія успіху | Історія успіху Афіша | Пропозиція тижня | Він+Вона | Журнал "Давай Одружимось!" |
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Немає підстав вважати, що в чернівчанки, яка повернулася з Італії, виявили коронавірус, - Гопко
Насамперед чернівчанку перевіряють на грип, тим часом зразки відправили до Києва
У Чернівцях жінку, яка приїхала з Італії, перевіряють на коронавірус
О 16.30 у Чернівецькій ОДА розпочнеться брифінг з приводу цієї ситуації
На сесії Чернівецької облради підозрюваний Мунтян сидить поруч зі свідком - оновлено
Суд заборонив Мунтяну спілкуватися з Інгою Маковецькою та низкою депутатів

Ламинат grand selection parketelit.ru.

Приватне виробничо-торгове підприємство Burovik: «Копаємо криниці за 1 день у м. Чернівці і області»*

Підприємство Burovik копає криниці в Чернівцях і на околицях міста вже 10 років. І на їхньому рахунку понад 10 000 викопаних криниць і 1000 вигрібних ям та 100% тільки задоволених клієнтів.
Кембриджські іспити: розкіш чи необхідність? Чому вони стали такі популярні? Чи варто їх складати? Які перспективи та переваги?*

Не варто зволікати та відкладати на потім, запишіться у групу підготовки до Кембриджських іспитів у нашому центрі підготовки просто зараз!
Тут смачно, як у мами! Ресторан сімейної кухні і піцерія "Mama’s pizza" запрошує чернівчан*

Все ще роздумуєте, куди піти на вихідних? Годі ламати голову – для спокійних сніданків, ситних обідів та затишних вечерь обирайте Mama’s pizza. І повірте, ви не пошкодуєте, бо тут – "Смачно, як у мами!"
Боїтеся стоматологів і зубного болю? Без паніки! Головний лікар-стоматолог сімейної стоматології О.С.А. Світлана Островська розповіла, як боротися із такими страхами*

Що таке страх? Звідки береться? Чи варто з ним боротися і чи потрібно взяти його собі на користь? Головний лікар-стоматолог сімейної стоматології О.С.А. Світлана Островська дала відповіді на ці запитання