Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Зміна руху маршруток у Чернівцях. Тролейбусники не помітили зростання пасажиропотоку
У тролейбусному управлінні запевнили, що справляються із роботою в умовах транспортних нововведень у місті
Штормове попередження: на заході України очікуються сильні зливи
22 червня вночі у західній частині очікують грози, місцями град
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.