RENAULT LOGAN – «АВТОМОБІЛЬ РОКУ В УКРАЇНІ 2014»

На щорічній церемонії нагородження "Автомобіль року в Україні 2014" компанія "Рено Україна" отримала нагороду в номінації "Співвідношення ціна - якість".

Фінал конкурсу "Автомобіль року в Україні 2014" традиційно відзначає кращі серійні автомобілі, які вийшли на український ринок в 2013 році.

Цього року результати конкурсу засвідчили про те, що модель RENAULT Logan завоювала визнання серед українських споживачів.

Згідно з правилами Всеукраїнської акції "Автомобіль року в Україні 2014" за переможця в номінації "Співвідношення ціна - якість" голосує тільки Громадське журі. Це означає, що за автомобіль RENAULT Logan голосували лише українські автолюбителі, які своїми голосами підтвердили, що придбання автомобіля RENAULT Logan - це дійсно розумне рішення.

Модель RENAULT Logan була запущена на ринок України 9 років тому. За цей час модель гідно оцінили автолюбителі в Україні. З моменту запуску Renault Logan є синонімом якості, витривалості і став добре відомим як автомобіль, що відмінно адаптований до складних дорожніх умов.

Новий RENAULT Logan - це сучасний, надійний і економічний автомобіль, який був представлений на ринку України в 2013 році. Успіх автомобіля підтверджується його продажами в кількості 4817 автомобілів в 2013 році. RENAULT Logan демонструє повністю новий дизайн інтер'єру, екстер'єру, покращений комфорт на борту автомобіля і доступні інноваційні технології, особливо навігаційна система Media Nav.

RENAULT Logan є найкращою конкурентною пропозицією в своєму сегменті. Нагорода "Автомобіль року в Україні 2014" підтверджує краще співвідношення ціна/якість для даного автомобіля. Новий RENAULT Logan також пропонується з дизельним двигуном 1.5dCi. Ще одним доказом конкурентоспроможності є те, що RENAULT Logan - це найдоступніший легковий автомобіль з дизельним двигуном в Україні.

Це вже не перша нагорода моделі RENAULT Logan. Раніше автомобіль був переможцем у таких номінаціях:

"Автомобіль року в Україні 2006" у номінації "Співвідношення ціна - якість"

"Автомобіль року в Україні 2010" у номінації "Лідер продажів компактного класу"

Стільки нагород на рахунку одного автомобіля - це справжній доказ визнання автомобіля українськими автолюбителями.

Для чернівчан RENAULT Logan доступний для придбання в офіційному автоцентрі RENAULT на вул. Енергетичній, 2Г, (0372) 585-000.
RENAULT LOGAN – «АВТОМОБІЛЬ РОКУ В УКРАЇНІ 2014»
27-02-2014, 15:13

У Чернівцях Патріарху Філарету вручили мантію і диплом Почесного доктора ЧНУ - фото
Церемонія вручення відбулася сьогодні у Червоній залі університету
Зміна руху маршруток у Чернівцях. Як нововведення вплинули на тролейбусників
У ЧТУ запевнили, що тролейбуси не є переповнені пасажирами
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.