Сезон святкових знижок на цифрову техніку вже розпочався!

Напередодні нового 2014 року, найбільша чернівецька мережа магазинів цифрової техніки "Мультимедіа" приємно дивує чернівчан своєю новорічною програмою. Знижки до -30% на телефони, планшети, ноутбуки, фотоапарати, аксесуари та периферію. Подарунки за покупки , розіграш цінних призів серед покупців, все це вже сьогодні відбувається в магазинах "Мультимедіа".

Серед сотні кращих акційних товарів, представлених компанією до Нового року, можна виділити найпопулярніші за рейтингом продаж:

- Практичний ноутбук зі стильним дизайном Acer E1-531-10052G32Mnks - всього 2499 грн;
-16-ти мегапіксельна фотокамера зі зйомкою відео в HD якості – Sony Cybershot DSC-H100 - всього 1333 грн;
- планшет з 2-ядерним процессором Samsung T2100 Galaxy Tab3 - всього 1549 грн;
- новинка зими, потужний смартфон Samsung S7272 Galaxy Ace 3 Duos - всього 1555 грн.

Варто зазначити, що не тільки суперціною в цьому році здивує "Мультимедіа" своїх клієнтів. Серед покупців, котрі здійснять покупки з 10 по 29 грудня, відбудеться розіграш десяти цінних подарунків, головні з яких:

- планшет Asus MeMo Pad ME302;
- смартфон Samsung S 7262 Star Plus Duos;
- фотоапарат Nikon Coolpix L820.

Розіграш відбудеться 29 грудня в розважальному центрі “DEPO’t” по вул. Головній, 265А.

Якщо ж у вас не вистачає коштів на покупку бажаної техніки, в мережі діє послуга "Сплачуй частинами", яка дозволяє оплатити товар 7-ма рівними частинами на протязі 6 місяців, без відсотків та переплат.

Як повідомляють представники компанії, в цьому році відбувається справжній вибух в асортименті цифрової техніки. До прикладу, якщо минулого року за хороший смартфон потрібно було викласти не менше 2000 - 2500 грн, то сьогодні цей поріг зменшився до 1500 грн. І така ж тенденція простежується в асортименті планшетів. Можливо саме цей фактор став причиною стрімкого росту популярності цифрової техніки в якості новорічного подарунку близьким, оскільки тепер функціональні новинки техніки стали ще більш доступніші.

Якщо ж ви також запланували в цьому році покупку нової техніки для себе чи своїх близьких, радимо уже завітати в магазини "Мультимедіа". Адже саме в "Мультимедіа", крім описаної вище акційної програми, ви можете придбати 100% сертифіковану продукцію, отримати повний пакет налаштувань, бути впевненими в надійності роботи вашої техніки. Переконайтеся в цьому самостійно. Запрошуємо на святковий шопінг!

18-12-2013, 18:16

Зміни руху маршруток у Чернівцях: що відомо на цей час
Від завтра, 21 червня десять маршрутів курсуватимуть за новими тимчасовими схемами руху
Напад на прикордонників. Генерал-майор назвав «вкрай загрозливою» ситуацію на Буковині
"Глибокий конфлікт уже давно перейшов у стадію фізичного протистояння", - Олег Медведчук
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.