Укрексімбанку в Чернівцях - 20 років

Філія Державного експортно-імпортного банку України в м. Чернівцях святкує 20-річний ювілей. Двадцять років тому тут було здійснено першу банківську операцію.

Однією із головних причин створення в Україні спеціалізованого державного банку, який би обслуговував зовнішньоекономічні розрахунки суб'єктів господарської діяльності України стало проголошення Україною Незалежності, в зв’язку з чим в грудні 1991 року Зовнішекономбанк СРСР фактично повністю припинив розрахунки з клієнтами, а відсутність іншої установи, яка б на той час мала кореспондентські відносини з іноземними банками, робила неможливим розрахунки українських підприємств з іноземними партнерами. В зв’язку з цим постала гостра необхідність в спеціалізованому фінансовому інституті, який би міг цю нішу заповнити. Саме тому 3 січня 1992 року згідно з Указом Президента України N 29 було створено Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - ВАТ "Укрексімбанк". В жовтні ж 1993 року відділення Державного експортно-імпортного банку України започаткувало свою роботу і у Чернівцях. Нині у власній реконструйованій будівлі банку на вул. Головній, 183 працює колектив висококваліфікованих співробітників банку. Колектив, здебільшого, молодий, але є й ті, хто прийшов до філії ще на етапі початку її діяльності.

До 20-ї річниці утворення АТ "Укрексімбанк" на Буковині його працівники та клієнти отримали нагороди та подяки. Вітати ювілярів прийшли Генеральний директор АТ "Укрексімбанк" Ігор Голосенін, представники влади нашого краю – Голова Чернівецької обласної Ради Михайло Гайничеру, Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів, президент Чернівецької торгово-промислової палати Василь Ляхович, начальник Державної податкової інспекції у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області, клієнти банку, серед яких всі провідні представники ділових кіл області.
26-10-2013, 12:36

Напад на прикордонників. Генерал-майор назвав «вкрай загрозливою» ситуацію на Буковині
"Глибокий конфлікт уже давно перейшов у стадію фізичного протистояння", - Олег Медведчук
На Буковині BMW на смерть збив підлітка - відео
Аварія сталася сьогодні у селі Лукавці
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.