У Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" ще можна купити автомобілі, які не обкладаються утилізаційним збором!

З 1-го вересня в Україні почав діяти закон, який передбачає надбавку за утилізаційний збір при ввезенні та розмитненні нових автомобілів.

Тойота Центр Чернівці “Олімп-Моторс” з радістю повідомляє, що ціни на автомобілі для клієнтів не підвищаться. Дана пропозиція діє на обмежений склад автомобілів та до його повного розпродажу.

Не втратьте свій шанс придбати автомобіль по старій ціні!

Телефонуйте прямо зараз: (0372) 54-34-01

Або завітайте до нас за адресою:

Тойота Центр Чернівці “Олімп-Моторс”

м. Чернівці, вул. Хотинська 49 "З"
10-09-2013, 18:32

Раптово вибігла на дорогу. Стали відомі деталі ДТП, в якій загинула школярка
Водій намагався врятувати дівчинку, однак лікарі констатували смерть
На Буковині у ДТП загинула неповнолітня дівчина
Аварія сталася сьогодні в селі Великий Кучурів
У Чернівцях припарковане службове авто «втекло» від поліцейських - відео

Курйозний випадок трапився 14 червня на зупинці біля вулиці Фастівської
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
У містах Чернівецької області відбудеться свято футболу! (на правах реклами)

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй
"Сварог Вест Груп" вітає журналістів з професійним святом (на правах реклами)

Бажаю, щоб творче натхнення було неодмінним супутником вашого професійного життя і для виконання найголовнішої місії журналіста - подавати достовірну, об'єктивну, компетентну та неупереджену інформацію про те, що відбувається в суспільстві
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.