RENAULT ПРОВОДИТЬ АКЦІЮ НА ОРИГІНАЛЬНІ ЗАПЧАСТИНИ

В червні 2013 р. в офіційному сервісному центрі Renault компанії "Автоподіум" діють суттєві знижки на оригінальні запчастини Renault до ходової частини.

Ця акція дозволить Вам на вигідних умовах привести свій Renault до ладу після експлуатації в несприятливий зимово-весняний період та отримувати задоволення від літа й майбутніх подорожей на автомобілі.

Заміна складових гальмівної системи – вигода до 27%.

Тільки оригінальні гальмові диски та колодки Renault ідеально сумісні з іншими елементами гальмової системи автомобіля та забезпечують тривалий термін служби та низьку зношуваність деталей.

Амортизатори – вигода до 25%.

Використовуючи оригінальні амортизатори для автомобілів Renault, Ви отримаєте відмінне зчеплення з дорогою, стійкість на поворотах, оптимальний гальмовий шлях та зменшення зношення покришок.

Рульові тяги та наконечники – вигода до 25%.

Це важливі елементи рульового керування. Від їх справної роботи залежить безпека водія та пасажирів. Ось чому необхідно своєчасно перевіряти і, якщо необхідно, виконувати заміну цих елементів.

Важелі підвіски та кульові опори - вигода до 23%.

Ці елементи автомобіля постійно зазнають значного навантаження. Тож вони потребують періодичної ретельної перевірки й негайної заміни у разі пошкодження або зношення.

Щітки склоочисника - вигода до 25%.

Серед переваг оригінальних щіток – мінімальний рівень шуму, висока стійкість до зовнішніх впливів, легка заміна завдяки інноваційному кріпленню, тривалий термін служби та висока зносостійкість.

Акумулятори - вигода до 15%.

Оригінальні акумулятори витримують більшу кількість циклів перезаряджання.

Отож, запрошуємо всіх власників Renault до сервісного центру по вул. Енергетичній, 2Г, (0372) 587-440. Renault Service працює за високими стандартами якості та надає висококваліфіковане сервісне обслуговування з використанням лише оригінальних запчастин та матеріалів. Використання оригінальних запчастин – це гарантія якості, довгої служби та надійності від виробника.

Renault Service – повне розуміння Вашого Renault!
3-06-2013, 14:50

У Снятині в ДТП загинув 23-річний мотоцикліст із Буковини
Ще одна особа отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки та тазу.
Везли п’ятьма кіньми: на Буковині затримали контрабанду цигарок - фото
Чоловіки за допомогою п’яти коней спробували переправити до Румунії близько 20 тисяч пачок сигарет.
У Чернівцях злодій проник у квартиру через вікно та вкрав планшет
На момент скоєння крадіжки вдома нікого не було.
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.