RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зухвала пропозиція від автосалону "ВЕСТ АВТО" на автомобілі Mazda!

Бренд Mazda давно і заслужено асоціюється з гарними, потужними і стильними автомобілями. Адже який автомобіль ви б не вибрали - будьте впевнені, вас чекає незабутнє задоволення від водіння, надійність і високий рівень комфорту.

Офіційний дилер Mazda в Чернівцях, компанія "ВЕСТ АВТО", анонсує зухвалу пропозицію на всю лінійку цих стильних автомобілів. До 31-го травня на авто 2012 року випуску діють знижки до 40 000 грн.!

Дерzzzайте!

Яскрава Mazda 2 з вигідної економією до 9000 грн.!
Стильна, жвава, компактна - Mazda 2 приваблює позитивними емоціями, додаючи яскравих фарб урбаністичним пейзажам. Економічна і екологічна, вона прекрасно підкреслює індивідуальність свого власника.

Стильна і спортивна Mazda 3 - до 8000 грн. дешевше!
Динамічна Mazda 3 втілює японську спрагу драйву в кожній лінії корпусу. Її зухвала зовнішність поєднується з витонченим інтер'єром, створюючи неповторний стиль Mazda. Неймовірно чуйна і жвава, вона немов передбачає наміри водія, дозволяючи з головою зануритися в емоції руху.

Mazda 6 2012 випуску вигідніше на 12000 грн.!
Технології та якість Mazda 6 були старанно перевірені українськими дорогами. Її хижий дизайн відображає динаміку руху, безпеку відповідає найвищим стандартам, а комфорт салону створює неповторний затишок.

Функціональна Mazda 5 зі знижкою до 18 200 грн.!
Зручна і компактна Mazda 5 ідеально підійде для всієї родини. Місткий салон і багажне відділення відповідають найвищим функціональним вимогам, а стильні лінії корпусу створюють відчуття спортивного хетчбека, не схожого на інші сімейні авто.

Легендарний кросовер Mazda CX-7 з zzzавідной економією до 23 500 грн.
Лаконічний стиль Mazda CX-7 говорить за себе, вражаючи гармонією і розкішшю простих форм. Просторий салон напрочуд ергономічний і відрізняється найвищою якістю обробки. Відмінна динаміка руху підігріває вируючу спрагу драйву, а сучасні технології забезпечують безпеку водія і пасажирів.

Елегантна міць Mazda CX-9 зі супер ZZZухвалою знижкою до 40000 грн.!
Цей величний кросовер вселяє повагу. Міцні форми його корпусу говорять про потужність, що ховається під капотом. Розкішний салон Mazda CX-9 вражає продуманістю деталей. Але варто натиснути на педаль газу, і Ви зрозумієте, що неквапливою елегантності цього кросовера не чужий дух спорткарів.

Але найбільш zzzухвала пропозиція діє на останні новинки модельного ряду Mazda: динамічний кросовер Mazda СХ-5 і спортивну красуню Нова Mazda 6 - зниження ціни до 12 000 грн. на кожну модель!

Офіційний дилер Mazda в Чернівцях, компанія "ВЕСТ АВТО" запрошує вас оцінити всі достоїнства автомобілів Mazda. Наші фахівці дадуть відповідь на всі запитання. З радістю відзначаємо, в нашому автосалоні на постійній основі діє програма Trade-in - схема обміну старого автомобіля на новий з доплатою, а також кредитні програми, які ми індивідуально розробляємо з урахуванням побажань кожного клієнта.

Чекаємо Вас в автосалоні "ВЕСТ АВТО" за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, тел. 585-215
Для Вашої зручності ми працюємо щодня з 09-00 до 19-00, вихідний - неділя.

Інформаційна довідка.
Компанія "ВЕСТ АВТО" - офіційний дилерський центр автомобілів MAZDA у Чернівцях та Чернівецькій області, входить до Групи компаній "НІКО", основними напрямами діяльності якої є: автомобільний бізнес (роздрібний продаж - до складу роздрібної дилерській мережі "НІКО" входить 15 дилерських центрів, які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт та дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.

Група компаній "НІКО" названа в десятці провідних корпорацій України за підсумками дослідження "ГVардія. 500 найбагатших компаній України - 2012 ", що публікується видавничим домом "Галицькі контракти". Також за підсумками рейтингу "200 ефективних компаній України", підготовленого ВД "Економіка" в 2012 році, роздрібна дилерська мережа НІКО визнана однією з найуспішніших дилерських мереж країни.

Починаючи з 2004 року Група компаній "НІКО" проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК "НІКО".


Докладніше про Групу компаній "НІКО" - www.niko.ua.
Номер телефону "гарячої лінії" "НІКО" - 0 800 30 38 38, цілодобово.
Редактор: Igor
24-04-2013, 15:24
Коментарів 0 Переглядів 2 885

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.