Насолоджуйся весною з MITSUBISHI!

Нарешті настала довгоочікувана весна! Після тривалої і сніжної зими особливо приємно відчувати подих свіжості і плюсову температуру на вулиці. В свою чергу, для кожного професіонала та автолюбителя разом з весною настав час подбати про своє авто, приділити йому увагу після суворої зими і розбитих доріг!

Піклуючись про своїх клієнтів і про їхні автомобілі, компанія "НІКО-Чернівці, офіційний дилер та  сертифікований сервісний центр автомобілів Mitsubishi в Чернівцях, оголошує про старт весняної сервісної кампанії - "Насолоджуйся весною з MITSUBISHI"
Спеціально для Вас ми знижуємо ціни на оригінальні запчастини Mitsubishi до 20%!

Дана пропозиція поширюється на актуальні для весняного сезону запчастини:

амортизатори,
комплекти склоочисників,
гальмівні колодки,
свічки запалювання,
масляні, паливні, повітряні фільтри двигуна і фільтри салону і т.д.

Сервісний центр "НІКО-Чернівці" оснащений сучасним технологічним обладнанням відповідно до вимог імпортера і виробника автомобілів. Наші технічні фахівці регулярно проходять сертифікацію за стандартами Mitsubishi Motors Corporation і навчання в Україні та інших країнах. При обслуговуванні та ремонті автомобілів Mitsubishi ми використовуємо тільки оригінальні запчастини, адже саме вони гарантують винятковий рівень ефективності використання, надійність і безпеку експлуатації автомобілів Mitsubishi!
Записатися на ТО, дізнатися повний перелік акційних запчастин та отримати додаткову інформацію Ви можете за тел. (03722) 4-08-00, 58-11-11, або відвідавши наш сервісний центр за адресою: вул. Головна, 265-Н, та заповнивши форму на нашому сайті http://www.cv.niko.ua/services/owners/handling/

Дана пропозиція діє до 31 травня 2013.

Інформаційна довідка:

Компанія "НІКО - Чернівці" - офіційний дилер Mitsubishi Motors в Чернівцях, входить до складу Групи компаній "НІКО", основними напрямами діяльністю якої є: автомобільний бізнес (імпорт, дистрибуція, продаж та сервісне обслуговування), операції фінансового сектора (страхування, лізинг , фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність. Бренд "НІКО" визнаний найдорожчим автомобільним брендом України згідно рейтингу журналу "ГVардия" (ВД "Галицькі контракти"). Докладніше про Групу компаній "НІКО" - www.niko.ua
10-04-2013, 18:21

У Снятині в ДТП загинув 23-річний мотоцикліст із Буковини
Ще одна особа отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки та тазу.
Везли п’ятьма кіньми: на Буковині затримали контрабанду цигарок - фото
Чоловіки за допомогою п’яти коней спробували переправити до Румунії близько 20 тисяч пачок сигарет.
Файний депутат - то митий депутат і мольфар Дєдушка. Блог Мостіпаки
Короткий огляд політичних подій за минулий тиждень - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.