ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

ВОЛЯ в Чернівцях запропонувала абонентам новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0. Завдяки впровадженню такого інноваційного рішення максимальна швидкість доступу в Інтернет за технологією DOCSIS 3.0 збільшиться в п’ять разів і становитиме 100 Мбіт/с.

Технологічний стандарт DOCSIS 3.0 впроваджений ВОЛЕЮ в Києві, Донецьку, Львові, Вінниці, Севастополя, Сімферополі, Запоріжжі та Кіровограді.

- Проведені роботи з модернізації мережі та обладнання дозволили запропонувати абонентам нову сучасну технологію DOCSIS 3.0 й надати можливість завантажувати відео- і аудіо файли на великій швидкості. Ця стандарт ідеально підходить для скачування великих файлів. Всі інноваційні зміни, що впроваджуються компанією, спрямовані на забезпечення нашим абонентам підвищеного комфорту і високого якісного рівня послуг. Саме якість і надійність послуг для абонентів – головний пріоритет для нас, - наголошує директор Чернівецького регіонального підприємства ВОЛІ Володимир Світан.

Одночасно із запуском нового швидкісного Інтернет-стандарту DOCSIS 3.0 ВОЛЯ оновила свої пропозиції для послуги високошвидкісного доступу в Інтернет та єдиної послуги "ТБ + Інтернет" і ввела нові більш швидкісні безлімітні пакети. Нові Інтернет-пакети ВОЛІ в Чернівцях мають такі швидкісні характеристики:

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Нова лінійка пакетів єдиної послуги "ТБ+ Інтернет" виглядає наступним чином.

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Для отримання швидкості доступу в Інтернет 60 і 100 Мбіт/с абонентам рекомендується модем нового стандарту DOCSIS 3.0, який ВОЛЯ надає в користування. Існуючі абоненти компанії при бажанні можуть перейти на нові більш швидкісні тарифи. Пакети послуг Інтернет і "Інтернет+ ТБ" вже передбачають користування кабельним модемом нового стандарту − DOCSIS 3.0.
Замовити нові пакети можна за номером (0372) 95-02-03, на сайті компанії www.chernivtsi.volia.com та в контакт-центрі по вул. вул. Комарова, 11

Довідка про технологію DOCSIS 3.0

DOCSIS - технологічний стандарт, який був створений для надання високошвидкісної передачі даних по гібридних оптично-коаксіальним мережах Північної Америки.

DOCSIS популярний у всьому світі як найбільш високошвидкісна технологія доступу впродовж останніх кількох років. Третє покоління цього стандарту широко використовується у США, Нідерландах, Канаді та Сінгапурі.

В 2010 році в Києві ВОЛЯ першою серед країн СНД впровадила DOCSIS 3.0 Головна відмінність новітньої технології у тому, що при використанні DOCSIS 3.0 канали передачі даних можна об'єднувати і використовувати одночасно не один канал, а чотири чи вісім. За рахунок цього зростає швидкість обміну даними в 4-8 разів. Таким чином фактична швидкість в абонента в рази вища, ніж при використанні технології DOCSIS 2.0.

Довідка про компанію

ВОЛЯ - український загальнонаціональний кабельний провайдер, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм в аналоговому, цифровому і HD-форматах; високошвидкісний доступ до Інтернету та послуги одного із найбільших в Україні дата-центрів. Компанія здійснює свою діяльність в 29 містах України

Відділ зі зв’язків із громадськістю
компанії ВОЛЯ
Моб.: +38 (050) 384-05-13
Тел.: +38 (044) 364-94-70
info@volia.com
www.volia.com
3-04-2013, 15:44

«Свиноматка» на бусику і Мак’явеллі за фіранкою. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Чернівчан та гостей міста запрошують на "Форум стартапів" для дітей і підлітків (на правах реклами)

28 квітня 2018 року о 11:00 год., в ресторанному комплексі "Palazzo" (м.Чернівці, вул. Руська, 242) за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу відбудеться Форум стартапів, який організовує філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків Miniboss Business School у м.Чернівці.
І знесла курочка яєчко, не золоте, а просте... (на правах реклами)

Куряче яйце – це справжня скарбничка вітамінів та мікроелементів. У цьому продукті високий вміст вітамінів групи А, D, Е, фолієвої кислоти, вітамінів В3, В12, біотину і холіну.
Ідеальна шкіра обличчя – тепер це реально! (на правах реклами)

Здорова пружна ідеальна шкіра обличчя – це візитівка будь-якої людини. Щоб досягти такого результату, часто витрачають неймовірно великі кошти на косметичні засоби для догляду за шкірою, які, на жаль, не завжди ефективні...
Ощадбанк діє: Голову правління Ощадбанку Андрія Пишного визнано Банкіром року (прес-реліз)

Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний посів І місце в номінації "Банкір року" рейтингу "Фінансовий Оскар 2017" від ділового тижневика "Бізнес".
Lifecell першим запустив 4.5G у Чернівцях (новини компанії)

31 березня lifecell запрошує всіх бажаючих мешканців Чернівців взяти участь у промо-акції, що відбудеться на перетині вул. Героїв Майдану та проспекту Незалежності з 12:00 до 18:00
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.