ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

ВОЛЯ в Чернівцях запропонувала абонентам новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0. Завдяки впровадженню такого інноваційного рішення максимальна швидкість доступу в Інтернет за технологією DOCSIS 3.0 збільшиться в п’ять разів і становитиме 100 Мбіт/с.

Технологічний стандарт DOCSIS 3.0 впроваджений ВОЛЕЮ в Києві, Донецьку, Львові, Вінниці, Севастополя, Сімферополі, Запоріжжі та Кіровограді.

- Проведені роботи з модернізації мережі та обладнання дозволили запропонувати абонентам нову сучасну технологію DOCSIS 3.0 й надати можливість завантажувати відео- і аудіо файли на великій швидкості. Ця стандарт ідеально підходить для скачування великих файлів. Всі інноваційні зміни, що впроваджуються компанією, спрямовані на забезпечення нашим абонентам підвищеного комфорту і високого якісного рівня послуг. Саме якість і надійність послуг для абонентів – головний пріоритет для нас, - наголошує директор Чернівецького регіонального підприємства ВОЛІ Володимир Світан.

Одночасно із запуском нового швидкісного Інтернет-стандарту DOCSIS 3.0 ВОЛЯ оновила свої пропозиції для послуги високошвидкісного доступу в Інтернет та єдиної послуги "ТБ + Інтернет" і ввела нові більш швидкісні безлімітні пакети. Нові Інтернет-пакети ВОЛІ в Чернівцях мають такі швидкісні характеристики:

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Нова лінійка пакетів єдиної послуги "ТБ+ Інтернет" виглядає наступним чином.

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Для отримання швидкості доступу в Інтернет 60 і 100 Мбіт/с абонентам рекомендується модем нового стандарту DOCSIS 3.0, який ВОЛЯ надає в користування. Існуючі абоненти компанії при бажанні можуть перейти на нові більш швидкісні тарифи. Пакети послуг Інтернет і "Інтернет+ ТБ" вже передбачають користування кабельним модемом нового стандарту − DOCSIS 3.0.
Замовити нові пакети можна за номером (0372) 95-02-03, на сайті компанії www.chernivtsi.volia.com та в контакт-центрі по вул. вул. Комарова, 11

Довідка про технологію DOCSIS 3.0

DOCSIS - технологічний стандарт, який був створений для надання високошвидкісної передачі даних по гібридних оптично-коаксіальним мережах Північної Америки.

DOCSIS популярний у всьому світі як найбільш високошвидкісна технологія доступу впродовж останніх кількох років. Третє покоління цього стандарту широко використовується у США, Нідерландах, Канаді та Сінгапурі.

В 2010 році в Києві ВОЛЯ першою серед країн СНД впровадила DOCSIS 3.0 Головна відмінність новітньої технології у тому, що при використанні DOCSIS 3.0 канали передачі даних можна об'єднувати і використовувати одночасно не один канал, а чотири чи вісім. За рахунок цього зростає швидкість обміну даними в 4-8 разів. Таким чином фактична швидкість в абонента в рази вища, ніж при використанні технології DOCSIS 2.0.

Довідка про компанію

ВОЛЯ - український загальнонаціональний кабельний провайдер, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм в аналоговому, цифровому і HD-форматах; високошвидкісний доступ до Інтернету та послуги одного із найбільших в Україні дата-центрів. Компанія здійснює свою діяльність в 29 містах України

Відділ зі зв’язків із громадськістю
компанії ВОЛЯ