ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

ВОЛЯ в Чернівцях запропонувала абонентам новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0. Завдяки впровадженню такого інноваційного рішення максимальна швидкість доступу в Інтернет за технологією DOCSIS 3.0 збільшиться в п’ять разів і становитиме 100 Мбіт/с.

Технологічний стандарт DOCSIS 3.0 впроваджений ВОЛЕЮ в Києві, Донецьку, Львові, Вінниці, Севастополя, Сімферополі, Запоріжжі та Кіровограді.

- Проведені роботи з модернізації мережі та обладнання дозволили запропонувати абонентам нову сучасну технологію DOCSIS 3.0 й надати можливість завантажувати відео- і аудіо файли на великій швидкості. Ця стандарт ідеально підходить для скачування великих файлів. Всі інноваційні зміни, що впроваджуються компанією, спрямовані на забезпечення нашим абонентам підвищеного комфорту і високого якісного рівня послуг. Саме якість і надійність послуг для абонентів – головний пріоритет для нас, - наголошує директор Чернівецького регіонального підприємства ВОЛІ Володимир Світан.

Одночасно із запуском нового швидкісного Інтернет-стандарту DOCSIS 3.0 ВОЛЯ оновила свої пропозиції для послуги високошвидкісного доступу в Інтернет та єдиної послуги "ТБ + Інтернет" і ввела нові більш швидкісні безлімітні пакети. Нові Інтернет-пакети ВОЛІ в Чернівцях мають такі швидкісні характеристики:

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Нова лінійка пакетів єдиної послуги "ТБ+ Інтернет" виглядає наступним чином.

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Для отримання швидкості доступу в Інтернет 60 і 100 Мбіт/с абонентам рекомендується модем нового стандарту DOCSIS 3.0, який ВОЛЯ надає в користування. Існуючі абоненти компанії при бажанні можуть перейти на нові більш швидкісні тарифи. Пакети послуг Інтернет і "Інтернет+ ТБ" вже передбачають користування кабельним модемом нового стандарту − DOCSIS 3.0.
Замовити нові пакети можна за номером (0372) 95-02-03, на сайті компанії www.chernivtsi.volia.com та в контакт-центрі по вул. вул. Комарова, 11

Довідка про технологію DOCSIS 3.0

DOCSIS - технологічний стандарт, який був створений для надання високошвидкісної передачі даних по гібридних оптично-коаксіальним мережах Північної Америки.

DOCSIS популярний у всьому світі як найбільш високошвидкісна технологія доступу впродовж останніх кількох років. Третє покоління цього стандарту широко використовується у США, Нідерландах, Канаді та Сінгапурі.

В 2010 році в Києві ВОЛЯ першою серед країн СНД впровадила DOCSIS 3.0 Головна відмінність новітньої технології у тому, що при використанні DOCSIS 3.0 канали передачі даних можна об'єднувати і використовувати одночасно не один канал, а чотири чи вісім. За рахунок цього зростає швидкість обміну даними в 4-8 разів. Таким чином фактична швидкість в абонента в рази вища, ніж при використанні технології DOCSIS 2.0.

Довідка про компанію

ВОЛЯ - український загальнонаціональний кабельний провайдер, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм в аналоговому, цифровому і HD-форматах; високошвидкісний доступ до Інтернету та послуги одного із найбільших в Україні дата-центрів. Компанія здійснює свою діяльність в 29 містах України

Відділ зі зв’язків із громадськістю
компанії ВОЛЯ
Моб.: +38 (050) 384-05-13
Тел.: +38 (044) 364-94-70
info@volia.com
www.volia.com
3-04-2013, 15:44

Суд у справі Каспрука: Чернівецькій міськраді відмовили у відводі судді
У задоволенні заяви представника Чернівецької міської ради про відвід колегії суддів відмовлено
В уряді не погодили призначення депутата Буреги директором Чернівецького тролейбусного управління
У міністерстві інфраструктури заявили, що не погоджували кандидатуру Буреги на посаду директора ЧТУ
Не прив’єзаний Йван і «кума, ти жива». Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня у блозі Олександра Мостіпаки
ПриватБанк збільшив термін кредитування на придбання нових автомобілів до 7 років (прес-реліз)

Акційні умови кредитування на придбання нових автомобілів включатимуть в себе відсоткову ставку від 0,01% річних, аванс від 10% вартості авто та подовжений строк кредиту - 7 років
Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)

На околиці Чернівців, подалі від міської метушні, розташувався новий сучасний житловий комплекс "GARDEN HALL", який відрізняється зручним плануванням квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою
Солодке задоволення у Чернівцях (на правах реклами)

А ви знали, що солодощі сприяють вашому щастю? Ні? Тоді мерщій до найсолодших місць у Чернівцях, що вразять не лише смаком десертів, але й їх естетичним оформленням.
Громадський транспорт майбутнього в Чернівцях. Бути чи не бути? (новини компанії)

Уряд затвердив зміни в двох постановах, що стосуються порядку проведення конкурсу на регулярних автобусних маршрутах та правил надання послуг на автомобільному транспорті
Про інвесторів житлового комплексу Comfort Park подбає "Місто Мрій" (новини компанії)

Що буде з житловим комплексом "Comfort Park"? Чи отримають інвестори своє житло?