RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

ВОЛЯ в Чернівцях запропонувала абонентам новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0. Завдяки впровадженню такого інноваційного рішення максимальна швидкість доступу в Інтернет за технологією DOCSIS 3.0 збільшиться в п’ять разів і становитиме 100 Мбіт/с.

Технологічний стандарт DOCSIS 3.0 впроваджений ВОЛЕЮ в Києві, Донецьку, Львові, Вінниці, Севастополя, Сімферополі, Запоріжжі та Кіровограді.

- Проведені роботи з модернізації мережі та обладнання дозволили запропонувати абонентам нову сучасну технологію DOCSIS 3.0 й надати можливість завантажувати відео- і аудіо файли на великій швидкості. Ця стандарт ідеально підходить для скачування великих файлів. Всі інноваційні зміни, що впроваджуються компанією, спрямовані на забезпечення нашим абонентам підвищеного комфорту і високого якісного рівня послуг. Саме якість і надійність послуг для абонентів – головний пріоритет для нас, - наголошує директор Чернівецького регіонального підприємства ВОЛІ Володимир Світан.

Одночасно із запуском нового швидкісного Інтернет-стандарту DOCSIS 3.0 ВОЛЯ оновила свої пропозиції для послуги високошвидкісного доступу в Інтернет та єдиної послуги "ТБ + Інтернет" і ввела нові більш швидкісні безлімітні пакети. Нові Інтернет-пакети ВОЛІ в Чернівцях мають такі швидкісні характеристики:

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Нова лінійка пакетів єдиної послуги "ТБ+ Інтернет" виглядає наступним чином.

ВОЛЯ запустила в Чернівцях новий швидкісний Інтернет-стандарт DOCSIS 3.0

Для отримання швидкості доступу в Інтернет 60 і 100 Мбіт/с абонентам рекомендується модем нового стандарту DOCSIS 3.0, який ВОЛЯ надає в користування. Існуючі абоненти компанії при бажанні можуть перейти на нові більш швидкісні тарифи. Пакети послуг Інтернет і "Інтернет+ ТБ" вже передбачають користування кабельним модемом нового стандарту − DOCSIS 3.0.
Замовити нові пакети можна за номером (0372) 95-02-03, на сайті компанії www.chernivtsi.volia.com та в контакт-центрі по вул. вул. Комарова, 11

Довідка про технологію DOCSIS 3.0

DOCSIS - технологічний стандарт, який був створений для надання високошвидкісної передачі даних по гібридних оптично-коаксіальним мережах Північної Америки.

DOCSIS популярний у всьому світі як найбільш високошвидкісна технологія доступу впродовж останніх кількох років. Третє покоління цього стандарту широко використовується у США, Нідерландах, Канаді та Сінгапурі.

В 2010 році в Києві ВОЛЯ першою серед країн СНД впровадила DOCSIS 3.0 Головна відмінність новітньої технології у тому, що при використанні DOCSIS 3.0 канали передачі даних можна об'єднувати і використовувати одночасно не один канал, а чотири чи вісім. За рахунок цього зростає швидкість обміну даними в 4-8 разів. Таким чином фактична швидкість в абонента в рази вища, ніж при використанні технології DOCSIS 2.0.

Довідка про компанію

ВОЛЯ - український загальнонаціональний кабельний провайдер, який надає комплекс послуг, а саме: доступ до телепрограм в аналоговому, цифровому і HD-форматах; високошвидкісний доступ до Інтернету та послуги одного із найбільших в Україні дата-центрів. Компанія здійснює свою діяльність в 29 містах України

Відділ зі зв’язків із громадськістю
компанії ВОЛЯ
Моб.: +38 (050) 384-05-13
Тел.: +38 (044) 364-94-70
info@volia.com
www.volia.com
3-04-2013, 15:44

Поліція розшукує свідків ДТП з наїздом на двох пішоходів на Буковині
Аварія сталася ввечері 9 січня у селі Чагор Глибоцького району
На Буковині затримали чоловіка з радіостанцією, який стежив за прикордонниками
Зловмисник збирав інформацію про пересування прикордонних нарядів та передавав інформацію своїм спільникам
На Буковині цілому району продовжили шкільні канікули через ГРВІ
За словами керівника освіти, щоб наздогнати навчання вчителі працюють з дітьми в режимі онлайн, надають дітям консультації.
Божественні зємлєройки. Блог Мостіпаки
Огляд головних політичних подій 2018 року – в блозі Олександра Мостіпаки
"Спокуса" зробить ваш інтим яскравішим (на правах реклами)

Парфуми з феромонами, ароматичні олійки для масажу, різноманітні секс-іграшки – далеко не весь перелік речей, які зможуть зробити ваше інтимне життя значно яскравішим
Привітання з новорічними святами начальника Чернівецького обласного управління Ощадбанку Руслана Запаранюка (прес-реліз)[/center]
У новий рік ми вступаємо у прекрасному настрої, з добрими побажаннями та світлими почуттями. Тримайте їх у своїй душі, у своєму серці кожного дня наступного року, і життя обов’язково віддячить вам за доброту
Корал Тревел Еліт Сервіс: перший рік на чернівецькому ринку елітних туристичних послуг (на правах реклами)

Основна мета створення елітного турагентства – індивідуальний підхід до вимогливих клієнтів, яких цікавлять нестандартні тури, складні маршрути, більш повний набір супутніх послуг
Чернівецький юридичний інститут та коледж НУ"ОЮА" запрошують абітурієнтів на навчання (на правах реклами)

15 грудня 2018 року Чернівецький юридичний інститут та коледж Національного університету "Одеська юридична академія" вкотре відчинив двері для своїх абітурієнтів, які бажають дізнатися про вищий навчальний заклад та здобути якісну освіту в ЧЮІ та ЧЮК НУ "ОЮА"
STEM-школа INVENTOR – школа для сучасних дітей (на правах реклами)

Помічаєте потенціал у своїй дитині, проте не знаєте де і як його розвинути? Шукаєте русло, в яке направити кмітливість допитливої непосиди? Довірте цю справу центру дитячого розвитку INVENTOR!