СЕРВІСНА АКЦІЯ ВІД HONDA: ЗУСТРІЧАЄМО ВЕСНУ З ОНОВЛЕНОЮ ПІДВІСКОЮ

Вічні супутники зими - сильні опади, перепади температур, ожеледь, вибоїни на дорогах - стають серйозним випробуванням для підвіски автомобіля. Дбаючи про комфорт своїх клієнтів, Honda дозволяє їм зустріти весну у всеозброєнні і пройти професійну комплексну діагностику підвіски за спеціальною ціною!

Honda кидає виклик українським дорогам. З 15 березня по 31 травня 2013 р. власники автомобілів Honda CR-V 2007-2012 р., Honda Civic 4D 2006-2011 р., Honda Accord 4D 2003-2013 р. і Honda Accord Tourer 2009-2013 р. зможуть пройти професійну комплексну діагностику підвіски всього за 50 грн. Крім того, у разі заміни деталей в офіційному сервісному центрі Автоплаза вони отримають знижку на запчастини від 20 до 50%, річну гарантію на оригінальні деталі та картку HONDA ASSISTANCE*.

Комплексна діагностика підвіски, яку висококваліфіковані фахівці сервісного центру Honda проводять на сучасному обладнанні, включає перевірку стану:

амортизаторів;

кульових опор;

кермових тяг і наконечників;

сайлентблоків і втулок стабілізаторів;

підшипників маточин;

гальмівної системи (дисків, колодок, шлангів);

стійок стабілізатора;

шарнірів рівних кутових швидкостей;

вихлопної системи.

До того ж, фахівці перевірять автомобіль на наявність підтікання робочих рідин. У разі виявлення несправностей, фахівці сервісного центру Honda зможуть провести заміну деталей. При цьому будуть використовуватися оригінальні запасні частини, які відповідають високим технічним вимогам виробника.

Ще одна перевага-акційні знижки! Так, на гальмівні колодки ціни знижені до 20%, а на диски - до 50%. Сконструйовані з найсучасніших матеріалів гальмівні системи Honda дозволять відчувати себе впевнено навіть в найекстремальніших умовах. Варто подбати і про стабілізатори. Саме від цього вузла підвіски залежить стійкість автомобіля. Діюча акція дозволяє придбати втулки стабілізатора зі знижкою до 41% дешевше, а стійки - до 50%.

Не забувайте також і про кермове управління. Важливу роль у ньому відіграють шарнірні з'єднання кермового наконечника, який забезпечує передачу кермового зусилля в заданому напрямку. Зараз на кермові наконечники Honda діють знижки до 20%.

Продовжити термін служби цілої низки деталей і знизити рівень шуму допоможуть сайлентблоки Honda. Виготовлені з високоякісної гуми вони чудово гасять вібрації. На різні модифікації цих деталей діє знижка до 20%.

Однією з найнебезпечніших несправностей є поломка кульової опори, яка може призвести до аварії. Під час акції кульові опори Honda можна придбати зі знижкою до 50%.

Всі учасники акції, що пройшли комплексну діагностику та заміну запасних частин, отримають в подарунок* карту HONDA ASSISTANCE строком на один рік. Її володарям пропонується цілий ряд бонусів, необхідних водіям. Серед них:

можливість цілодобового доступу до диспетчерського центру 044 481 00 85;

евакуація автомобіля в разі ДТП або технічної несправності;

технічна допомога (заміна колеса, доставка палива, зарядка акумуляторної батареї, аварійне відкриття дверей);

бронювання і оплата готелів та квитків;

виклик недержавної швидкої допомоги.

Детальну інформацію про акцію можна дізнатися у офіційного дилера Honda в Чернівецькій області – компанії Автоплаза, тел.: (0372) 575 555.

* - Під подарунком розуміється можливість придбати карту за ціною 1,20 грн. з ПДВ.
20-03-2013, 18:06
Коментарів 0 Переглядів 1963

На Буковині ледь не лінчували підозрюваного у педофілії: поліція відкрила справу - відео
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо чоловіка, підозрюваного у згвалтуванні
У Чернівцях суд відмовив у задоволенні позову «Опоблоку» до газети «Час»
Політична партія вимагала спростувати публікацію "Реваншу регіоналів на Буковині не буде"
«Матюкався і штовхав у шию»: у Чернівцях у дитсадку поскандалили депутат і чиновник
Чесанов нібито вимагав у Мартинюка написати заяву на звільнення: посадовець готує заяву в поліцію, депутат каже, що такого не було
Файний депутат - то митий депутат і мольфар Дєдушка. Блог Мостіпаки
Короткий огляд політичних подій за минулий тиждень - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.