Офіційний дилер Fiat "ІТАЛ АВТОМОТІВ" у Чернівецькій області радий повідомити Вам про початок продажу нового популярного седана Fiat Nuovo Linea та запросити Вас до дилерського центру, що знаходиться за адресою: вул. Хотинська, 49”З”, (0372) 95-55-00 на День відкритих дверей та тест-драйв, який розпочнеться з 23 березня 2013р.

Захід присвячений презентації автомобіля нового покоління для всієї родини – Fiat Nuovo Linea.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

Fiat Nuovo Linea – одна з найбільш популярних в Україні моделей відомого італійського виробника. Стильний дизайн і представницька зовнішність, величезний багажник і просторий салон, високий рівень безпеки і відмінна комплектація – ось ті якості, завдяки яким цей автомобіль заслужив визнання українських автолюбителів.

Нова Fiat Nuovo Linea, з її по-італійськи стильними лініями і формами, закохає в себе всю Вашу сім'ю з першого погляду.

При створенні нової Fiat Nuovo Linea був взятий до уваги комфорт всіх членів Вашої родини. Поїздки в цьому автомобілі стануть великим задоволенням для кожного: передні і задні електросклопідіймачі, кондиціонер з фільтром салону, магнітола з CD і MР3, ергономічні, анатомічно зручні сидіння, найбільший простір для ніг у даному класі.

Забезпечивши комфорт для всіх пасажирів, розробники нового покоління Fiat Nuovo Linea приділили пильну увагу і її елегантному вигляду. Просторий, широкий за дизайном салон виконаний якісно і вишукано. Передня консоль, зовнішній вигляд якої повністю оновлений, гарантує простоту та легкість користування органами керування.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

У новій Fiat Linea достатньо місця для багажу кожного члена сім'ї. Завдяки багажнику об'ємом в 500 літрів не доведеться залишати вдома жодної речі.

Розробники нового покоління Fiat Linea приділили настільки ж пильну увагу і його безпеці. Вже в базовій комплектації, Fiat Linea оснащений 2-ма подушками безпеки, антиблокувальною системою ABS + EBD, кріпленнями Isofix для дитячих сидінь, що дозволяють отримувати максимальне задоволення від комфортної й безпечної поїздки.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

У перевіреної часом і підтвердженої свої чудові показники, в новій Fiat Linea буде встановлюватися бензиновий двигун 1.4 FIRE 77 к.с. Євро 5 за 115 900 грн, здатний споживати всього 5,2 л / 100 км у заміському циклі. Дизельний двигун MULTIJET ІІ 95 к.с. Євро 5, за 137 900 грн розроблений Fiat GA, який став переможцем міжнародного конкурсу "Engine of the Year", гарантує високу продуктивність при низькій витраті палива в 4,0 л / 100 км і дбайливе ставлення до навколишнього середовища.
25-02-2013, 10:33

Буковинець виготовляє один з найкращих сирів в Україні
Він освоїв виробництво відомих сирів самотужки
Синод РПЦ вирішив розірвати відносини з Константинополем

Священний Синод російської православної церкви прийняв рішення відмовитися від євхаристійного спілкування з Константинополем
У Чернівцях юнак "замінував" будинок через нерозділене кохання
На місці працюють сапери і перекритий рух
Не прив’єзаний Йван і «кума, ти жива». Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня у блозі Олександра Мостіпаки
Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)

На околиці Чернівців, подалі від міської метушні, розташувався новий сучасний житловий комплекс "GARDEN HALL", який відрізняється зручним плануванням квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою
Солодке задоволення у Чернівцях (на правах реклами)

А ви знали, що солодощі сприяють вашому щастю? Ні? Тоді мерщій до найсолодших місць у Чернівцях, що вразять не лише смаком десертів, але й їх естетичним оформленням.
Громадський транспорт майбутнього в Чернівцях. Бути чи не бути? (новини компанії)

Уряд затвердив зміни в двох постановах, що стосуються порядку проведення конкурсу на регулярних автобусних маршрутах та правил надання послуг на автомобільному транспорті
Про інвесторів житлового комплексу Comfort Park подбає "Місто Мрій" (новини компанії)

Що буде з житловим комплексом "Comfort Park"? Чи отримають інвестори своє житло?
Накопичуйте і акумулюйте тепло у своїх оселях з продукцією фірми "Garant" (на правах реклами)

Теплові акумулятори забезпечать оптимальний режим роботи будь-якої системи опалення