Офіційний дилер Fiat "ІТАЛ АВТОМОТІВ" у Чернівецькій області радий повідомити Вам про початок продажу нового популярного седана Fiat Nuovo Linea та запросити Вас до дилерського центру, що знаходиться за адресою: вул. Хотинська, 49”З”, (0372) 95-55-00 на День відкритих дверей та тест-драйв, який розпочнеться з 23 березня 2013р.

Захід присвячений презентації автомобіля нового покоління для всієї родини – Fiat Nuovo Linea.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

Fiat Nuovo Linea – одна з найбільш популярних в Україні моделей відомого італійського виробника. Стильний дизайн і представницька зовнішність, величезний багажник і просторий салон, високий рівень безпеки і відмінна комплектація – ось ті якості, завдяки яким цей автомобіль заслужив визнання українських автолюбителів.

Нова Fiat Nuovo Linea, з її по-італійськи стильними лініями і формами, закохає в себе всю Вашу сім'ю з першого погляду.

При створенні нової Fiat Nuovo Linea був взятий до уваги комфорт всіх членів Вашої родини. Поїздки в цьому автомобілі стануть великим задоволенням для кожного: передні і задні електросклопідіймачі, кондиціонер з фільтром салону, магнітола з CD і MР3, ергономічні, анатомічно зручні сидіння, найбільший простір для ніг у даному класі.

Забезпечивши комфорт для всіх пасажирів, розробники нового покоління Fiat Nuovo Linea приділили пильну увагу і її елегантному вигляду. Просторий, широкий за дизайном салон виконаний якісно і вишукано. Передня консоль, зовнішній вигляд якої повністю оновлений, гарантує простоту та легкість користування органами керування.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

У новій Fiat Linea достатньо місця для багажу кожного члена сім'ї. Завдяки багажнику об'ємом в 500 літрів не доведеться залишати вдома жодної речі.

Розробники нового покоління Fiat Linea приділили настільки ж пильну увагу і його безпеці. Вже в базовій комплектації, Fiat Linea оснащений 2-ма подушками безпеки, антиблокувальною системою ABS + EBD, кріпленнями Isofix для дитячих сидінь, що дозволяють отримувати максимальне задоволення від комфортної й безпечної поїздки.
У Чернівцях розпочинається продаж Fiat Nuovo Linea

У перевіреної часом і підтвердженої свої чудові показники, в новій Fiat Linea буде встановлюватися бензиновий двигун 1.4 FIRE 77 к.с. Євро 5 за 115 900 грн, здатний споживати всього 5,2 л / 100 км у заміському циклі. Дизельний двигун MULTIJET ІІ 95 к.с. Євро 5, за 137 900 грн розроблений Fiat GA, який став переможцем міжнародного конкурсу "Engine of the Year", гарантує високу продуктивність при низькій витраті палива в 4,0 л / 100 км і дбайливе ставлення до навколишнього середовища.
25-02-2013, 10:33

У Чернівцях можуть зникнути тролейбуси №6 і 8: у ратуші пояснили, чому
У випадку відновлення руху маршруток №11 і 12, тролейбуси №6 і 8 можуть скоротити і навіть ліквідувати
Стала відома дата першого засідання суду у справі поновлення Каспрука на посаді мера Чернівців
Слухання справи розпочнеться 14 вересня у Чернівецькому окружному адмінсуді
Фищук прогнозує, що Каспрук поновиться на посаді мера Чернівців
Посадовець переконаний, що депутати знову спробують його відправити у відставку
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.