RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій

Дилерський центр "НІКО-Чернівці" запрошує всіх шанувальників автомобілів Mitsubishi скористатися вигідними пропозиціями на купівлю автомобілів і отримати при цьому масу приємних сюрпризів і подарунків.

Напередодні Дня Автомобіліста, Автоцентр "НІКО-Чернівці", офіційний дилер Mitsubishi Motors в Чернівцях та Чернівецькій області, відкриває сезон подарунків і неймовірно вигідних цінових пропозицій на надійні японські автомобілі Mitsubishi!

При купівлі спортивного седана з легендарним ралійним характером Mitsubishi Lancer X "НІКО-Чернівці" дарують кожному покупцеві комплект зимової гуми! Традиційно, вже в базовій комплектації Lancer X, передбачений електропривід дзеркал заднього виду з підігрівом, кондиціонер, передні та задні електросклопідйомники з функцією антизащемлення на водійських дверях, підігрів передніх сидінь, система активної безпеки MABS, EBD і BAS, 2 фронтальні подушки безпеки, CD + MP3 програвач з AUX, USB-входами і акустичною системою, що включає 4 динаміка. Вартість Mitsubishi Lancer X в базовій комплектації починається від 20 100 у.о.

Створений відповідати Вашому активному способу життя, Mitsubishi ASX відрізняється енергійним стилем, екологічними технічними рішеннями і достоїнствами, здатними задовольнити потреби самих різних людей! Всім новим власникам компактного кросовера Mitsubishi ASX дилерський центр також підготував неймовірні сюрпризи - комплект зимової гуми з литими дисками!

Mitsubishi Pajero Sport - позашляховик, який впорається з будь-яким станом доріг, маневрений і слухняний, з потужним двигуном і просунутою системою безпеки, готовий відправитися назустріч новим пригодам. Бездоріжжя - його стихія. Відчувши смак свободи, він не розлучиться з нею. І вже зараз, ми раді повідомити, що Mitsubishi Pajero Sport доступний з беспрецендентною економією - до 2000 у.о.! Відтепер вартість автомобіля в базовій комплектації починається від 31 900 у.о.!

У перевіреного часом кросовера Mitsubishi Outlander XL лаконічність форми та чудові технічніі параметри складають безпрограшну комбінацію. На лімітований склад попереднього другого покоління кросовера Outlander XL також діє спеціальна пропозиція. Базову версію автомобіля можна придбати за 26 900 у.о., а знижки на деякі комплектації досягають 2400 у.о.

Купівля незмінного лідера продажів в класі пікапів Mitsubishi L200, призначеного для перевезень та активного відпочинку, а також легендарного позашляховика Mitsubishi Pajero Wagon стане ще вигідніше. Тепер щасливий власник однієї з цих моделей Mitsubishi, гарантовано отримує в подарунок блок посилення потужності!

Крім цінних сюрпризів і подарунків компанія "НІКО-Чернівці" пропонує покупцям автомобілів Mitsubishi набір вигідних кредитних рішень з різними розмірами авансового платежу, процентною ставкою, термінами кредитування та погашення!

Як відомо, купити машину - це радість, отримати подарунок або знижку при цьому - задоволення, а якщо всі разом і одночасно - це вже щастя!

Будемо раді провести тест-драйви автомобілів і відповісти на всі Ваші запитання в автоцентрі "НІКО-Чернівці", офіційного дилера Mitsubishi Motors в Чернівцях, за адресою: вул. Головна, 265-Н, т. 0372-58-11-11.

Інформаційна довідка. Компанія "НІКО - Чернівці" - офіційний дилерський центр MITSUBISHI MOTORS в Чернівцях та Чернівецькій області, входить до Групи компаній "НІКО", основними напрямами діяльністю якої є: автомобільний бізнес (роздрібні продажі - до складу роздрібної дилерській мережі "НІКО" входить 15 дилерських центрів , які розташовані в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові та Чернівцях, сервісне обслуговування, імпорт та дистрибуція), операції фінансового сектора (страхування, фінансування і кредитування, інвестиції і управління активами), будівництво, транспортні, митно-брокерські послуги та корпоративна соціальна відповідальність.

Група компаній "НІКО" названа в десятці провідних корпорацій України за підсумками дослідження "ГVардія. 500 найбагатших компаній України - 2012 ", що публікується видавничим домом" Галицькі контракти ". Також за підсумками рейтингу "200 ефективних компаній України", підготовленого ВД "Економіка" в 2012 році, роздрібна дилерська мережа НІКО визнана однією з найуспішніших дилерських мереж країни.

Починаючи з 2004 року Група компаній "НІКО" проходить аудит за стандартами МСФЗ (IAS / IFRS) з метою відповідності міжнародним практикам ведення бізнесу та надання партнерам додаткових гарантій надійності та прозорості співпраці з ГК "НІКО".
«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій

«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій

«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій

«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій

«НІКО-Чернівці» відкриває сезон подарунків і вигідних цінових пропозицій
Редактор: Igor
26-10-2012, 14:35
Коментарів 0 Переглядів 4 311

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Кореспондентка поспілкувалася з військовими, волонтерами, місцевими


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Без здорових ясен ніколи не будуть здоровими зуби. Лише разом ці дві структури забезпечують добрий стан ротової порожнини. Якщо є проблема пародонтиту чи гінгвіту, то ніколи не буде якісної посмішки.

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.