RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Омолодження шкіри – міф чи реальність?
Омолодження шкіри – міф чи реальність?

Сьогодні доглянута зовнішність – одна із основних ознак успішності в сучасному житті. Але, дивлячись у дзеркало, розумієш – час невблаганно збігає… Що ж робити? Чи можливо виглядати гарно і молодо в зрілому віці? Омолодження шкіри – міф чи реальність? Кореспондент “МБ” веде розмову з лікарем дерматологом-косметологом Ларисою Василівною Лакодей.

– Чи дійсно омолодження шкіри реальне?

– Так, з повною відповідальністю стверджую, що омолодження шкіри обличчя, шиї, декольте, рук – абсолютно реальне в наш час. Сучасні досягнення естетичної медицини дозволяють сміливо про це говорити.

– Які основні тенденції сучасної косметології?

– Передусім хотіла би зупинитися на хітах 2011-2012 років: плазмоліфтингу і фракційному фототермолізі (Fraxel).

Плазмоліфтинг – це унікальна методика безопераційного омолодження шкіри, основана на використанні власної плазми клієнта. Це перший офіційно зареєстрований метод клітинного омолодження за допомогою аутоплазми, створеної у присутності клієнта із його власної, спеціально підготовленої плазми крові. Аутоплазма вводиться в проблемні зони за допомогою спеціальної ін’єкційної техніки. У результаті за рахунок власних резервів організму запускається біологічний механізм природного омолодження шкіри без операційного втручання й інших кардинальних мір. Процедуру плазмоліфтингу можна проходити у будь-якому віці, коли стають помітні вікові зміни шкіри обличчя, шиї, декольте, рук. Зміни на краще помітні вже після першої процедури, але для стійкого ефекту рекомендований курс 3-4 процедури на рік. Результат – природне омолодження шкіри: підвищення пружності, усунення синців під очима, дрібних зморшок, нормалізація вологості шкіри, покращення кольору обличчя. Одним з помітних результатів є ефект “фарфорової” шкіри – гладка, бархатиста, ніби світиться з середини.

На жаль, за видимих ознак старіння шкіри одного плазмоліфтингу буде недостатньо. Ідеальним буде його поєднання з процедурою фракційного фототермолізу (FRAXEL re: store Dual), або, як кажуть, фракселем. Хочу зразу наголосити, що FRAXEL існує тільки один – оригінальний продукт компанії SOLTA MEDIKAL Ins.(USA). Все інше – фракційні технології лазерів на основі Со2. Чому зупиняюся на цьому? Абсолютно різні технології, різні ціни на процедури й абсолютно різні кінцеві результати.

Займаюся процедурою фракційного фототермолізу вже третій рік і завжди в захваті від ефекту – клієнти дійсно молодшають! Навіть одна процедура дає відмінний результат! Навряд чи в наш час можна знайти більш ефективну і безпечну процедуру та ще й з мінімальним відновлюваним періодом (2-4 дні). Причому ми говоримо про лазерне шліфування шкіри – омолодження, при якому чудово вирівнюється текстура шкіри і рельєф, зникають дрібні зморшки, мішки під очима, звужуються пори, стають менш помітними рубці і розтяжки. Це найбезпечніша технологія омолодження повік, шиї, декольте, рук – важкодоступних зон для традиційної косметології. Це єдина технологія, яка дозволяє працювати з гіпотрофічними рубцями (рубець, розташований нижче рівня шкіри – авт.). І найголовніше – результат процедури на FRAXEL re: store dual – не місяць, не 2 і навіть не рік. Це довготривале видиме омолодження шкіри. І чим більше проходить часу після процедури, тим краще ви виглядаєте.

Ще одна популярна методика – радіоліфтинг або термоліфтинг. Важко обійтися без цієї процедури в комплексному омолодженні шкіри обличчя, шиї, декольте та рук. За рахунок дії радіохвилі іде інтенсивний нагрів власне шкіри (дерми). У результаті чого відбуваються часткові зміни в колагеновому каркасі шкіри, стимулюється запуск механізму відновлення білкових структур шкіри, скорочується об’єм, спостерігається ефект підтяжки і ущільнення шкіри. Процедура термоліфтингу рекомендована як при перших ознаках старіння шкіри, так і при виражених змінах. Ефект ліфтингу прийнято ділити на миттєвий і відстрочений. Миттєвий викликає помірний внутрішньошкірний набряк і зміну колагенового каркасу. Віддалений ефект зв’язаний з тим, що часткове руйнування колагену запускає механізми відновлення білкових структур шкіри. Це веде до зменшення об’єму, видимої підтяжки, збільшення пружності шкіри. Особливо гарний результат спостерігається при початкових набряках і провисанні повік, сповзанні овалу обличчя, вертикальних зморшках декольте. Однією з переваг цієї процедури є відсутність відновлюваного періоду – вже через 30 хвилин після процедури стан шкіри обличчя покращується. Також великою перевагою є відсутність сезонності процедури і можливість працювати із засмаглою шкірою.

Тепер хотілося би перейти до вже давно відомих методик в омолодженні обличчя – контурної пластики (робота з гелями на основі гіалуронової кислоти), а також лідера з кількості процедур – "ін’єкцій краси" (препарат “ДИСПОРТ”). Без цих препаратів неможливо уявити сучасну косметологію, особливо зараз, коли використовуються методики 3D-моделювання обличчя. Основна проблема старіння обличчя – втрати пружності шкіри і об’єму в певних ділянках, зміщення жирових пакетів під дією сили тяжіння. У результаті – провисання носо-губних складок, вічно стомлений вираз обличчя, виникнення вертикальних зморшок над верхньою губою, втрата об’єму губ і чіткого контуру овалу. Це – середньостатистичний портрет старіючого обличчя.

Раніше виправити ці неприємності можна було би тільки хірургічно. Зараз реально впоратися зі всіма цими проблемами за рахунок гелів на основі гіалуронової кислоти. Я в своїй роботі використовую гелі лінійки "Ювідерм Ультра". 10 років практикую контурну пластику, маю досвід роботи з різними гелями і можу впевнено сказати – гелі “Ювідерм Ультра” – найкращі! Після їх використання гарантований природний результат і довготривалість дії. І що найголовніше для клієнта – вони найбезпечніші і найкомфортніші в роботі. Особливо хотілося би поговорити про губи. Загальний вигляд губ може впливати на сприйняття всього обличчя. Іноді тільки легка корекція об’єму губ у жінки після 40 років суттєво омолоджує обличчя загалом, а крапля гелю в губи молодої дівчини тільки підкреслить шарм молодості.

Лінії, зморшки і втрата об’єму є природною частиною старіння і зачіпають різні частини обличчя. Іншим знаком старіння можуть бути мімічні зморшки, які з’являються, коли ви виражаєте свої емоції. У молодому віці "говорити" обличчям навіть модно, підкреслюючи свою емоційність та індивідуальність. На жаль, з віком звичка морщити лоба надає обличчю негативного виразу вічно невдоволеної або сердитої людини. Чому ж утворюються зморшки? М’язи обличчя одним кінцем прикріплені до шкіри, і їх скорочення обумовлює нашу міміку. Зморшки утворюються в місцях постійної м’язової активності. При напруженні м’яз вкорочується і наморщує шкіру, а при розслабленні повертається у вихідне положення і "тягне" її за собою назад. З плином часу така робота утворює зморшки на лобі, в кутиках очей, на переніссі та спинці носа, верхній губі. У молодих осіб шкіра еластична, вона швидко реагує на такі рухи м’язів і на відновлення. З віком подібні вправи даються їй все важче, і складки більш чітко проступають на шкірі. Утворюється так званий "дермальний злом" (шкіра нагадує зігнутий картон, який неможливо просто розгладити). Це мімічні зморшки, і уникнути їх ніхто не може.

У своїй роботі я вже 10 років користуюся препаратом “ДИСПОРТ”. Це найкращий препарат для корекції мімічних зморшок на обличчі. Діючою речовиною “Диспорту” є ботулотоксин – білок, що в природному вигляді зустрічається у бактерій певного виду. Після введення “Диспорту” м’яз тимчасово не отримує імпульсу на рух і перестає скорочуватися. Шкіра в місці ін’єкцій розслаблюється, і зморшки розгладжуються. Для підтримання ефекту достатньо робити процедуру 1-2 рази на рік. До слова, хочу розвіяти міф про маскоподібне обличчя після ін’єкцій ботулотоксину, що відлякує деяких клієнтів. При правильній техніці процедури ваше обличчя має тільки змінитися на краще, а не викликати запитань. Обличчя має виглядати абсолютно природно.

– Ви перерахували основні методики омолодження шкіри сучасної естетичної медицини. А як же традиційні косметологічні процедури – масажі, маски?

– Ніхто не заперечує значення цих процедур у загальному догляді за обличчям. Але потрібно чітко уявляти можливості і кінцеві результати нашої діяльності. Масажі і маски – це розділ СПА-процедур... Але з якими зморшками ви прийшли у салон, з такими ж і підете. На жаль.

– Що найголовніше в роботі лікаря-косметолога?

– Щоб роботу лікаря не було видно. За рахунок друкованої продукції і Інтернету, населення всіх вікових груп досить грамотне. Більше половини чоловіків знають слова “ботокс”, “пілінг”, “целюліт”. Можливо, не знають конкретно що це, але чітко знають з якої сфери. І якщо ваша сусідка зауважує: “Ти що, ботокс вколола?" або ще краще: “Ти що, губи накачала?”, – то це не найкраща оцінка діяльності косметолога. Обличчя має змінюватися на краще поступово і непомітно для оточуючих.

– Дякую Вам за цікаве інтерв’ю. Щоб Ви хотіли побажати нашим читачам?

– Звичайно міцного здоров’я, добробуту і успіхів в усьому. Завжди посміхатися і виглядати на стільки молодо, на скільки ви себе відчуваєте. А скільки вам років насправді, буде нашою з вами маленькою таємницею...

тел: 099 55 98395
адреса: Салон "АСТРА", вул.Червоноармiйська, 154( у дворi, бiля школи № 33)
Редактор: admin
19-09-2012, 16:07
Коментарів 0 Переглядів 9 616

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!