Чернівецька обласна організація партії Наталії Королевської "Україна - вперед!" провела круглий стіл, де обговорили проблеми молодіжного працевлаштування. Головним модератором обговорення проблем ринку праці став народний депутат України, перший заступник голови партії, голова підкомітету з питань розвитку туризму та комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Євгеній Суслов.

- Відкрито працювати, створювати робочі місця та платити податки нашим підприємцям невигідно, - прокоментував сумні реалії сьогодення, молодий політик, - важко сказати точно у відсотках, але тіньова зайнятість складає сьогодні велику цифру. До написання альтернативного Закону України "Про зайнятість населення", автором якого є Євген Суслов, за його словами долучилися асоціації та відомі об’єднання підприємців.

- Це ті всі люди, які і створюють сьогодні в Україні робочі місця, запевнив Євген Суслов, - вони знають, що потрібно для того, щоб їм було цікаво і вигідно створювати ці місця. За словами законотворця, його бачення закону суттєво відрізняється від того, який ініціюють та розглядають сьогодні у парламенті правлячі політичні сили.

- Ми приділяємо у законі багато уваги до першого робочого місця молодого фахівця і хочемо створити такі умови, щоб роботодавцю було вигідно брати молоду людину на роботу. Припустімо, якщо роботодавцеь бере випускника на роботу і заключить з ним контракт, хоча б на два роки, то ми б таким роботодавцям дозволили сплачувати до бюджету лише 50 відсотків від суми соціального внеску. Ми вважаємо, що є серйозна дискримінація, яка стосується молодих фахівців і тому їм потрібно допомагати працевлаштовуватись, - каже Є. Суслов.
Партія Королевської у своїй економічній програмі зазначає, що для українців реально підвищити середню заробітну платню до 1000 євро та зробити пенсії для громадян - 500 євро.

- Це реально здійснити, якщо роботодавці будуть у цьому зацікавлені, -каже політик, - ми молоді люди і впевнені, що якщо нам дають політичний кредит, то ми його віддамо. Плануємо здійснити вдалі реформи.
Це ще не всі ідеї керівництва партії та її молодих фахівців. У планах створення Ай-ті - парку для залучення молодих програмістів в українську економіку, зменшення тиску на малий та середній бізнес та зменшення кредитних ставок в українських банках. (І. Василенко)
23-07-2012, 16:42

Каспрука звинуватили у спробі зібрати студентів під судом на свій захист. Він каже - провокація
Усунутий мер Чернівців стверджує, що йому "підтримка студентів під судом не потрібна"
У Чернівцях може знову подорожчати проїзд у тролейбусах: оголосили дату громадських слухань
Секретар міськради Продан ініціює проведення 29 листопада громадських обговорень щодо зміни тарифів на проїзд у тролейбусах
У Чернівцях петиція про заборону будівництва церкви на проспекті набрала необхідні голоси
Електронна петиція отримала підтримку чернівчан за три дні
Няшна власть: Дєдушка – з зубрами, Вася – з яблучком. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події в регіоні - у блозі Олександра Мостіпаки
Відпочинок у Карпатах: садиби та комплекси, які варто відвідати взимку (на правах реклами)

Переглядайте підбір та запам’ятовуйте місця, де можна відпочити взимку
Жорстка вода? Як пом’якшити знають у "Ательє води" (на правах реклами)

Так само як неочищена вода осідає в людських органах, так і на частинах побутової і санітарної техніки вона залишає непоправні сліди. Це значно знижує період її експлуатації.
Професійне прання: де шукати хімчистки у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі місця, де їх шукати, – хімчистки у Чернівцях.
Передовий Інтернет-провайдер у Чернівцях «Інтелект» турбується про своїх клієнтів та створює приємні миті (на правах реклами)

31.10.18, о 12.00, біля ТЦ "Проспект" Інтернет-провайдер "Інтелект" провів заключну частину акції, а саме розіграш призів серед діючих та майбутніх клієнтів.