Чернівецька обласна організація партії Наталії Королевської "Україна - вперед!" провела круглий стіл, де обговорили проблеми молодіжного працевлаштування. Головним модератором обговорення проблем ринку праці став народний депутат України, перший заступник голови партії, голова підкомітету з питань розвитку туризму та комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Євгеній Суслов.

- Відкрито працювати, створювати робочі місця та платити податки нашим підприємцям невигідно, - прокоментував сумні реалії сьогодення, молодий політик, - важко сказати точно у відсотках, але тіньова зайнятість складає сьогодні велику цифру. До написання альтернативного Закону України "Про зайнятість населення", автором якого є Євген Суслов, за його словами долучилися асоціації та відомі об’єднання підприємців.

- Це ті всі люди, які і створюють сьогодні в Україні робочі місця, запевнив Євген Суслов, - вони знають, що потрібно для того, щоб їм було цікаво і вигідно створювати ці місця. За словами законотворця, його бачення закону суттєво відрізняється від того, який ініціюють та розглядають сьогодні у парламенті правлячі політичні сили.

- Ми приділяємо у законі багато уваги до першого робочого місця молодого фахівця і хочемо створити такі умови, щоб роботодавцю було вигідно брати молоду людину на роботу. Припустімо, якщо роботодавцеь бере випускника на роботу і заключить з ним контракт, хоча б на два роки, то ми б таким роботодавцям дозволили сплачувати до бюджету лише 50 відсотків від суми соціального внеску. Ми вважаємо, що є серйозна дискримінація, яка стосується молодих фахівців і тому їм потрібно допомагати працевлаштовуватись, - каже Є. Суслов.
Партія Королевської у своїй економічній програмі зазначає, що для українців реально підвищити середню заробітну платню до 1000 євро та зробити пенсії для громадян - 500 євро.

- Це реально здійснити, якщо роботодавці будуть у цьому зацікавлені, -каже політик, - ми молоді люди і впевнені, що якщо нам дають політичний кредит, то ми його віддамо. Плануємо здійснити вдалі реформи.
Це ще не всі ідеї керівництва партії та її молодих фахівців. У планах створення Ай-ті - парку для залучення молодих програмістів в українську економіку, зменшення тиску на малий та середній бізнес та зменшення кредитних ставок в українських банках. (І. Василенко)
23-07-2012, 16:42

Авіакомпанія МАУ запустила рейс Чернівці-Анталія - фото
Лайнер вилетів з Чернівців в 0:54 і прибув в Анталію в 2:51.
У Чернівцях поліція вивела в наручниках агресивного чоловіка з кастингу популярного телешоу - відео
Зловмисник намагався втекти від поліцейських та підбурював натовп людей проти них
На Буковині молодята на своєму весіллі зібрали цілу гору іграшок для дитячого будинку - фото
Ксенія Ревега та Валерій Бабин закликали своїх гостей замість квітів і цукерок приносити дитячі іграшки для малюків із дитбудинків
Іво, Славка і Володю  – на царствіє. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
2 червня 2018 року в нашому місті з нагоди Дня захисту дітей започатковується грандіозна подія – дитяче свято “KidsFest Чернівці" – це фестиваль, калейдоскоп послуг, які дитина і її батьки можуть отримати у нашому місті
Феєричний KidsFest Чернівці з нагоди Дня захисту дітей (на правах реклами)

ЖК "Оазис Буковини" – якісне житло для родини, де "ВСЕ передбачено" (на правах реклами)

У мальовничому куточку міста Чернівці, на вулиці Немирівській, в екологічно чистій зоні, поруч із річкою Прут компанія будує житловий комплекс "Оазис Буковини", першу та другу секції якого буде здано в експлуатацію найближчим часом. А це означає, що чиясь мрія оселиться за новою адресою в довгоочікуваній новенькій квартирі.
Свято морозива "Рудь" об’єднало чернівецькі родини (новини компанії)

У Чернівцях 12 травня пройшло "Мегасвято Морозива" від компанії "Рудь" - найбільшого виробника "солодкого холоду". Вкотре компанія "Рудь" подарувала мешканцям та гостям міста незабутні враження та яскраві емоції
З таким молодим поколінням на Україну чекає успіх (на правах реклами)

У Чернівцях вже вдруге відбувся "Форум стартапів", який організувала філія Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків "Miniboss Business School" у м.Чернівцях за сприяння [b]Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ).
Чернівчан та гостей міста запрошують на "Форум стартапів" для дітей і підлітків (на правах реклами)

28 квітня 2018 року о 11:00 год., в ресторанному комплексі "Palazzo" (м.Чернівці, вул. Руська, 242) за сприяння Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу відбудеться Форум стартапів, який організовує філіал Міжнародної освітньої мережі Бізнес-шкіл для дітей та підлітків Miniboss Business School у м.Чернівці.
І знесла курочка яєчко, не золоте, а просте... (на правах реклами)

Куряче яйце – це справжня скарбничка вітамінів та мікроелементів. У цьому продукті високий вміст вітамінів групи А, D, Е, фолієвої кислоти, вітамінів В3, В12, біотину і холіну.
Ідеальна шкіра обличчя – тепер це реально! (на правах реклами)

Здорова пружна ідеальна шкіра обличчя – це візитівка будь-якої людини. Щоб досягти такого результату, часто витрачають неймовірно великі кошти на косметичні засоби для догляду за шкірою, які, на жаль, не завжди ефективні...
Передменстуральний синдром: що відбувається у вашому тілі?

Предменструальний синдром – це складний патологічний симптомокомплекс, що з’являється за 1-14 днів до менструації і зникає відразу після її початку.