Детальна інформація за телефоном: (0372) 90-20-40
Де чернівчани дивитимуться чемпіонат Євро 2012?

З початком чемпіонату Євро 2012 актуальним стало питання, де переглянути футбольні матчі, якщо не має змоги купити дорогі квитки або забронювати столики в закладах, спеціально обладнаних для перегляду таких грандіозних змагань.
Чернівецька мережа магазинів цифрової техніки ォМультимедіаサ провела вибіркове опитування серед своїх клієнтів на тему ォДе найкраще переглядати чемпіонат Євро 2012, якщо немає можливості з’їздити на матч?サ
Як виявилося 72% із трьохсот респондентів відповіли, що бажають вболівати вдома у колі друзів. Проте не усі мають таку можливість, оскільки переважно усі канали, які транслюють ォЄвроサ заблоковано через відсутність ліцензії.
Щоб зробити можливим перегляд змагань для усіх мешканців міста Чернівці та області, мережа магазинів цифрової техніки ォМультимедіаサ та супутникове телебачення ォВіасатサ запустили спеціальну пропозицію для усіх фанатів футболу.
З 13-го по 30 червня, кожен бажаючий може здійснити підключення до цифрового супутникового телебачення всього за 1 грн, і це разом з ресівером та встановленням! Щомісячна абонентська плата також приємно дивує, всього 69 грн на місяць. Потрібно просто звернутися в будь-який магазин мережі ォМультимедіаサ та подати заявку на підключення.
Трансляція чемпіонату Євро 2012 через супутникове телебачення ォВіасатサ здійснюється в цифровій якості, що дозволяє у повній мірі насолодитися переглядом матчів. Також величезною перевагою є те, що всі телеканали – ліцензійні, тому непотрібно потім прошивати ресівер та перейматися через кодування. З ォВіасатサ все працює без обмежень.
Чи скористатися цією послугою – вирішувати вам, але пам’ятайте, що часу на роздуми залишилось обмаль.
Нагадуємо, підключитися до ォВіасатサ ви можете в магазинах ォМультимедіаサ.
14-06-2012, 11:28
Коментарів 0 Переглядів 2002

Хотіли підкупити прикордонників: у Чернівцях «на гарячому» затримали контрабандистів - фото
Злочинців затримали під час передачі 1200 євро посадовій особі прикордонного відомства
На об'їзній біля Чернівців дотла згорів легковик: назвали причину пожежі
Інцидент стався вранці на мосту поблизу с. Магала
Каспрук заявив, що в Чернівцях не скоро з’являться хороші дороги
За його словами, це пов’язано з особливостями рельєфу і поганими інженерними мережами
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.