“Запали найбільше серце Чернівців”

Depo’t запалює серця
14 лютого – День закоханих, день кохання та піклування, день, коли всі діляться щирими почуттями. Добра традиція відкривати свої душі в цей день вже заполонила увесь світ.
ТРЦ “ДЕПО” вирішив відзначити це свято, як і завжди, особливо – створивши найбільше серце України! Саме 14 лютого 5 тисяч запалених свічок поєднають всі охочі в єдине гаряче серце міста Чернівці та встановлять новий рекорд України.
Лариса Роскрут (керуюча ТРЦ “Депо”): “Ми дуже раді, що наші креативні проекти підтримує багато відвідувачів та керівництво нашого міста. Отже, "Депо центр" та Чернівецька міська рада запрошують всіх бажаючих приєднатися до нас та разом створити найбільше серце України, чим висловити найщиріше почуття, яке існує в кожному із людей – любов до рідних, до своєї землі, до кожного із оточуючих. Приєднуйтеся до нас! Ми відкриємо всій Україні палке серце нашого міста. А в подарунок на свято всі присутні зможуть скоштувати смачний величезний торт від супермаркету "Сільпо". Чекаємо на вас 14 лютого, о 18.00, в ТРЦ “Depo’t center”, вул. Головна, 265А.
30-01-2012, 16:28

На Донбасі від кулі снайпера загинув боєць з Буковини
На Буковині в чоловіка проживає батько і донька
Демонтаж на «Памірі»: техніку, якою вивозили метал, заарештували
Тепер мають з'ясувати вагу металу і скільки його мають право вивезти
Продан хоче звільнити директора «Чернівціводоканалу»
Секретар міськради заявив, що має численні зауваження до директора підприємства
Не прив’єзаний Йван і «кума, ти жива». Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня у блозі Олександра Мостіпаки
ПриватБанк збільшив термін кредитування на придбання нових автомобілів до 7 років (прес-реліз)

Акційні умови кредитування на придбання нових автомобілів включатимуть в себе відсоткову ставку від 0,01% річних, аванс від 10% вартості авто та подовжений строк кредиту - 7 років
Апартаменти чистого повітря чекають на своїх мешканців (на правах реклами)

На околиці Чернівців, подалі від міської метушні, розташувався новий сучасний житловий комплекс "GARDEN HALL", який відрізняється зручним плануванням квартир, якістю будівництва і доступною ціновою політикою
Солодке задоволення у Чернівцях (на правах реклами)

А ви знали, що солодощі сприяють вашому щастю? Ні? Тоді мерщій до найсолодших місць у Чернівцях, що вразять не лише смаком десертів, але й їх естетичним оформленням.
Громадський транспорт майбутнього в Чернівцях. Бути чи не бути? (новини компанії)

Уряд затвердив зміни в двох постановах, що стосуються порядку проведення конкурсу на регулярних автобусних маршрутах та правил надання послуг на автомобільному транспорті
Про інвесторів житлового комплексу Comfort Park подбає "Місто Мрій" (новини компанії)

Що буде з житловим комплексом "Comfort Park"? Чи отримають інвестори своє житло?