Які подарунки до свят – найбажаніші?
Наближаються Різдвяні та Новорічні свята. Вони навіюють нам думки про радісну атмосферу, і ми знаходимося в очікувані приємних сюрпризів. Саме час замислитися й про вибір подарунків для рідних, друзів та колег.
Найчастіше вибір подарунка відкладається на останні дні, і в усіх турботах та метушні важко зорієнтуватися та зробити правильний вибір. Адже важливо підібрати такі подарунки, які запам'ятаються надовго та будуть дійсно цінними.
За результатом соціального опитування, найбільш бажаним подарунком від Діда Мороза люди називають цифрову техніку, потім ювелірні прикраси та ексклюзивні сувеніри.
Чому саме цифрова техніка є такою популярною цього року?
Нам важко уявити своє життя, наприклад, без мобільного телефону, який в межах своєї функціональності дозволяє вирішити будь яку справу на відстані. Або тільки фотокамера може допомогти нам зберегти яскраві миті життя. А ноутбуки та планшети взагалі стають невід’ємними атрибутами у житті кожної сучасної людини та нескінченним джерелом важливої інформації. Саме такі речі були і залишаються актуальними подарунками.
Тож якщо ви досі не визначилися із сюрпризами для близьких вам людей, сміливо вирушайте на прогулянку по магазинах цифрової техніки та ознайомлюйтеся з усіма новинками сучасного цифрового світу. Пам’ятайте: купувати такі речі потрібно лише у великих мережах, де налагоджена система сервісного обслуговування та наявні перевірені виробники продукції.
На сьогодні найбільш розгалуженою мережею магазинів персональної цифрової техніки у м. Чернівцях є ТК "Мультимедіа". Широкий вибір найсучасніших мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків, цифрових фотоапаратів, аксесуарів та інших новинок цифрової техніки вас здивує. Магазини цієї мережі є майже в кожному районі міста, тому прогулянка за подарунками буде комфортною для кожного жителя Чернівців.
З метою допомогти людям з вибором подарунків напередодні свят, ТК "Мультимедіа" започаткувала подарункові карти різних номіналів – 100, 200, 500 та 1000 грн. Тепер більше не потрібно перейматися та вгадувати смаки своїх коханих та друзів. Ця проблема – вирішена. Власник подарункової карти сам обере найбажаніший подарунок серед більше 10 000 одиниць різноманітних аксесуарів та пристроїв. Карти продаються в святковій упаковці, завдяки чому ваш подарунок стає не тільки корисним, а й досить гарним та ексклюзивним.
Про самих покупців подарункових карт "Мультимедіа" теж подбала. Кожен, хто придбає подарункову карту будь-якого номіналу до 10 січня, стає учасником розіграшу LCD-телевізора Samsung LE-32D450. Розіграш відбудеться в ТРЦ “Депот” 10 січня, о 14.00. Адже що може бути приємнішим, ніж привітати когось, і за це отримати подарунок...
На цьому сюрпризи для покупців у "Мультимедіа" не закінчуються. Але це вже зовсім інша історія, яку ви зможете дізнатися, завітавши до магазинів мережі.
15-12-2011, 12:08

Загроза повені: буковинців попередили про підйом рівня води у річках Прут і Сірет
15 і 16 серпня на Буковині й Прикарпатті очікується підйом води у річках
ВАЗ перетворився на брухт: у ДТП на Буковині постраждали дві сестри й 2-річна дитина
У жінок переломи, в дитини діагностували закриту травму живота
У Чернівцях жителі Садгори влаштували пікет через поганий стан дороги - фото
Люки відкриті - якщо машина в’їде, то розіб’є ходову, скаржаться мешканці вулиці Данила Галицького
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
Z-тариф від Київстар: скільки коштуватиме безлімітне спілкування та інтернет для буковинців? (новини компанії)

Жителі Буковини отримають тариф із необмеженим спілкуванням у мережі Київстар, безлімітний мобільний інтернет і 100 хвилин за кордон – лише за 55 грн.

Готуй тіло до пляжу: пропозиції у Чернівцях (на правах реклами)

Літо… Сонце… Море… Період відпусток уже розпочався. Нарешті настав час перепочити від повсякденних турбот і побалувати себе приємним відпочинком на березі річки, моря чи океану