RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець

* Новини компанії

Найбільша національна мережа магазинів-дискаунтерів "АТБ" не допустила до реалізації партію небезпечної продукції румунського виробника. Невідповідна партія вилучена компанією з обігу та не потрапила на полиці магазинів.

Як повідомили в пресслужбі корпорації "АТБ", отримана з Румунії партія продукції, зазначена в RASFF-повідомленні, буде повністю утилізована.

"Компанія "АТБ-Маркет" офіційно повідомляє, що партія продукції заморожених напівфабрикатів для випічки румунського виробника SC La Lorrain SRL за номером 21258601 у реалізації магазинів торговельної мережі "АТБ" повністю відсутня. Зазначений товар вилучений з обігу, ізольований у належні умови для виключення ненавмисного використання протягом декількох годин з моменту отримання повідомлення системи RASFF. Зараз ведеться підготовка до утилізації відповідно до вимог Закону України № 771 через спеціалізовану компанію",сказано в повідомленні "АТБ" на офіційному сайті.

Раніше ЗМІ із посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби України в Київській області повідомили, що на територію України завезена партія напівфабрикату для приготування випічки румунського виробника SC La Lorrain SRL, при виготовленні якої були використані рідкі дріжджі, що містять ксантанову камедь, у якій перевищено рівень етиленоксиду.

Як випливає із повідомлення "АТБ", ця продукція навіть не потрапила на полиці магазинів мережі, оскільки інформація про небезпечну партію надійшла безпосередньо від виробника раніше, ніж розпочато її реалізацію в мережі. Натомість ЗМІ, не розібравшись у ситуації, помилково повідомили про надходження небезпечної продукції в продаж у мережі супермаркетів. Насправді, в повідомленні йшлося про те, що партія була поставлена в Україну, а ТОВ "АТБ-Маркет" – імпортер.

В "АТБ" завірили, що "необхідні підтверджувальні документи [про утилізацію неякісної імпортної продукції] будуть надані контролюючим органам після закінчення процесу утилізації відповідно до процедури "Відкликання та вилучення небезпечної продукції".
20-10-2021, 15:37
Коментарів 0 Переглядів 3 430

Міськрада перейменувала вулицю та провулок Миколаївський на честь загиблого на сході Олександра Маланчука
Автопригода сталася на вулиці Галицький Шлях сьогодні ввечері
• Новини партнерів

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Присутні вшанували пам’ять усіх загиблих за українську Незалежність хвилиною мовчання, а також помолилися за їхні душі

«А що коронавірус передається лише «стоячим?!» Блог Анни Семьонової
Днями в салоні краси почула розмову майстринь, які сперечалися про карантинні обмеження
Звідки така любов до Росії? Блог Ярослава Волощука
Іноді просто дивуєшся, чого тільки не виробляє Росія, а Німеччина наче цього всього і не бачить
«У наш час це така дикість» Блог Надії Будної
У Чернівцях катастрофічно не вистачає вуличних урн для сміття
ВІДЕО Переглянути все відео
Музиканти записали власну версію відомої композиції, яка була в репертуарі народного артиста України

Щоб зменшити ваші переживання та допомогти зробити правильний вибір, ми попросили представників будівельної корпорації Bitidi Group відповісти на найбільш поширені запитання потенційних покупців.

Як зацікавити сучасних дітей настільними іграми та що обрати для різних вікових груп, ми поцікавилися у спеціалізованому магазині Questy.

26 листопада відомому західноукраїнському виробнику металопластикових вікон та дверей виповнилося 24 роки!

Як же правильно підготувати дитину до школи, які знання обов’язково потрібно привити та наскільки важливою є дошкільна освіта, нам розповіли у IZZI School у Чернівцях.

Dласниця ресторану "Панський двір" Оксана Михайлівна розповіла, на що варто звертати увагу, обираючи ресторан, та які питання треба обов’язково узгодити із адміністрацією закладу.

Якщо ваше інтимне життя не таке, як вам хотілося б? В нагоді стануть секс-іграшки. Чому б ні?!

Logika – це міжнародна школа програмування для дітей віком від семи до сімнадцяти років.