RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » фоторепортаж » У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

День відкритих дверей провели в Чернівецькому комерційному училищі.

Тістечка у вигляді принцес в бальних сукнях та величезний рожевий замок з бісквіту, картини на склі з глазурі та акваріумні рибки з овочів виготовили учні училища. Свої вироби вони демонстрували відвідувачам заходу - учням шкіл.

Над кондитерськими виробами вправні кондитери тримали парасольки, щоб крем та шоколад не потекли на сонці, а коктейлі та фреші давали куштувати спраглим відвідувачам.

- В училищі вивчаю барменство, - розповіла учениця закладу Юлія Мицьковська. - Вже на перших курсах ми вміємо готувати різноманітні коктейлі - і голубого, і зеленого кольорів. А лимонні та апельсинові фреші взагалі дуже прості в приготуванні. Головне добре знати рецептуру.

Показали учні і свою майстерність з карвінгу. Зокрема, виготовляли акваріумні рибки з моркви та інші цікаві вироби.

- Мені дуже подобається ця професія. Якщо навчатися, то складного нічого немає. Хоча дуже важко вирізувати з овочів фігури. Треба мати спеціальні ножі. Це дуже тонка робота, - розповіла учениця училища, яка навчається на техніка-технолога, Наталія Литвинюк. - Нас також навчають готувати різні страви, поєднуючи навіть непоєднувані продукти. Наприклад, м’ясо з персиком чи з солодким ананасом.

Учні навчального закладу похизувалися, що їм неважко працевлаштуватися. Багато хто працює, ще не закінчивши навчання.

- Я навчаюся на кухаря-офіціанта-бармена вже на третьому курсі. Також уже працюю в ресторані, - розповів учень закладу Василь Адамик. - Готую
різноманітні страви з м’яса. Моя улюблена - м’ясні рулетики з різноманітними начинками.

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту

У Чернівцях учні виготовляли фреші та "принцес» з бісквіту
Редактор: maryna_k
24-04-2014, 21:37
Коментарів 0 Переглядів 1 837

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.