RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


Друга година ночі, а на кухні Євромайдану - кипить робота. Варять сосиски, мажуть бутерброди та роблять чай. Знаходиться кухня на першому поверсі Будинку профспілок. Щоби зайти до кухні, потрібно пройти два пости охоронців-мітингувальників. Кореспонденту "МБ" вдалося потрапити до кухні і побачити, як там все налагоджено та дисципліновано. На зйомки дали 10 хвилин, бо робота не чекає.

"На кухні за зміну працює від 500 до тисячі людей, - розповідає кореспондент molbuk.ua. - Серед працівників багато жінок і досить багато хлопців.

Приміщення поділено на ряди, в одних готують бутерброди, в другому чай. Дівчина з рупором ходить між рядами і дає рознарядки, хто і що має робити. Все дисципліновано. Кухарі одягнуті у гумові рукавички та шапочки. Люди настільки зайняті, що не мають часі між собою говорити, лише перекидаються кількома словами.

Процес налагоджений. В одні двері заносять продукти, на інших дверях їх видають волонетрам. Біля кухні у чергу вже вишукувалися волонтери, які розносять їжу по Майдану.

При мені вночі на кухню кілька чоловіків принесли ящик із цукром та чаєм.

Одна з кухарок показує бутерброд з медом, родзинками та лимоном. Жартують, що такий корисний бутерброд подають лише не Євромайдані у Києві".

На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово




Фото Ігоря Павчака, molbuk.ua
14-12-2013, 09:55
Коментарів 0 Переглядів 5 554

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.