RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » фоторепортаж » На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово

На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


Друга година ночі, а на кухні Євромайдану - кипить робота. Варять сосиски, мажуть бутерброди та роблять чай. Знаходиться кухня на першому поверсі Будинку профспілок. Щоби зайти до кухні, потрібно пройти два пости охоронців-мітингувальників. Кореспонденту "МБ" вдалося потрапити до кухні і побачити, як там все налагоджено та дисципліновано. На зйомки дали 10 хвилин, бо робота не чекає.

"На кухні за зміну працює від 500 до тисячі людей, - розповідає кореспондент molbuk.ua. - Серед працівників багато жінок і досить багато хлопців.

Приміщення поділено на ряди, в одних готують бутерброди, в другому чай. Дівчина з рупором ходить між рядами і дає рознарядки, хто і що має робити. Все дисципліновано. Кухарі одягнуті у гумові рукавички та шапочки. Люди настільки зайняті, що не мають часі між собою говорити, лише перекидаються кількома словами.

Процес налагоджений. В одні двері заносять продукти, на інших дверях їх видають волонетрам. Біля кухні у чергу вже вишукувалися волонтери, які розносять їжу по Майдану.

При мені вночі на кухню кілька чоловіків принесли ящик із цукром та чаєм.

Одна з кухарок показує бутерброд з медом, родзинками та лимоном. Жартують, що такий корисний бутерброд подають лише не Євромайдані у Києві".

На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово


На кухні Євромайдану робота кипить цілодобово




Фото Ігоря Павчака, molbuk.ua
14-12-2013, 09:55
Коментарів 0 Переглядів 5 474

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.