На прилавках Чернівців з’явилися нова прикрашена, різнобарвна випічка - пекарі готуються до Великодня.
Майстри намагаються зацікавити покупців новими цікавими виробами.
- Раніше до свят люди купували більш традиційні хлібні вироби. Нині покупці стали більш вибагливі. Тому намагаємося різноманітнити асартимент. Зараз кожна випічка – як витвір мистецтва, - каже Галина НІКОНОВА, співвласник кондитерського дому. - Багато робимо для дітей, бо для них Великдень - це веселе і смачне свято. Тому солодку випічку прикрашаємо різноманітними цікавинками.
Також у продажу можна знайти і сирний калач. Виглядає так як звичайний, але всередині начинений соленим сиром. А ще: кекс пасхальний з курагою, родзинками, вироби прикрашені мастикою, мафени з шоколадом тощо.
1-05-2013, 18:03
0
3 691