RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Презентація журналу для наречених "Давай одружимось!" відбулася в Чернівцях 30 березня у ТРЦ DEPO`t. Для майбутніх молодят на презентації організували жартівлику церемонію одруження.

Усіх гостей зустрічали шампанським і чудовою музикою гурту M-JAZZA.
Червоною доріжкою дефілювали витончені моделі у весільних та вечірніх сукнях. Юнаки демонстрували найновіші тенденції в чоловічих костюмах.

– Ти тільки глянь, яка гарна сукня, – вигукнула одна дівчина. – Я просто зомлію! Це моя мрія!
Працівники Палацу урочистих подій організували жартівливу церемонію одруження для закоханих пар, які мріють одружитися. Під аркою із чарівних квітів юнаки та дівчата давали одне одному жартівливі обітниці кохання. А потім для "новоспечених" молодят організували перший весільний танець і нагородили їх цінними призами – знижками на весільний одяг, весільну фотозйомку, романтичну подорож.

Новоспечене "подружжя" Наталія та Вадим розповіло, що 14 липня планує відсвяткувати своє весілля, тож подарунки, які вони отримали на презентації журналу "Давай одружимось!", дуже доречні.

– Я виграла сертифікат зі знижкою на сукню від салону Hadassa, – розповіла після "одруження" "наречена" Наталія. – Дуже хотіла отримати такий подарунок.

– А я часто проходив повз салон "Воронін" і думав, що хочу купити тут собі костюм на весілля, і ось маю нагоду, – додав "наречений" Вадим.
Школа буковинських барменів потішила гостей видовищним бармен-шоу. Охочі мали нагоду скуштувати щойно приготовлені ексклюзивні коктейлі. Крім того, присутніх пригощали смачними фруктами та солодощами.

Потішили на презентації й жінок, які завжди прагнуть виглядати неперевершено, – усім охочим робили безкоштовний макіяж.

– Мене нафарбували помаранчевими тінями, – розповіла Валентина, студентка медуніверситету. – Я одразу сказала візажистові: "Експериментуйте, хочу побачити себе по-новому". Такий "помаранчевий" образ трохи незвичний, але мені дуже сподобалося.

Герої публікацій теж прибули на презентацію журналу "Давай одружимось!" Яна Дворська, дружина Павла Дворського-молодшого, Яна Двірничук, яка розповіла про своє чудове фіолетове весілля у стилі американського фільму, чудова французька міма (актор гурту пантоміми Mamma mima Катерина Бутняк), подружжя Ольги та Юрія Коротій, які розповіли читачам журналу про свою романтичну подорож на Шрі-Ланку, отримали цікаві призи, зокрема – сертифікати на безкоштовний макіяж та знижки на чоловічі костюми.

Інші гості теж не пошкодували, що завітали на свято.

– Я відповіла на легке запитання про найвідомішу блондинку у світі (звичайно ж, це Періс Хілтон) і отримала подарунок – сертифікат зі знижкою на оренду лімузина для весілля, – розповідає відвідувачка свята Ірина.

– Дуже вражена презентацією. Надзвичайно цікаво! – говорить відвідувачка Марина. – Запрошення отримала на вході в "Депот", зайшла, бо зацікавилась конкурсами. Не сподівалася, окрім них, побачити тут ще й дефіле моделей! Сподобалось бармен-шоу. Також переглянула гарні фото різних фотографів. А ще дуже сподобався танець, одразу видно, що танцювали професіонали. Мені тут усе сподобалося – і музика, і ведучі. Також в одному з конкурсів я виграла сертифікат на знижку, яким неодмінно скористаюся!

Про журнал
"Давай одружимось!" – журнал для наречених, покликаний допомогти під час підготовки до весілля. Тут можна знайти цікаві розповіді про найкращі весілля, інтерв’ю з популярною телеведучою Лілією Ребрик про її неймовірну історію кохання, поради фахівців та багато корисної інформації. Придбати журнал можна в поштових кіосках Чернівців. Рекомендована ціна – 10 грн.

Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
Давай одружимось
2-04-2013, 15:14
Коментарів 0 Переглядів 5 386

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.