RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)

Сучасне життя диктує свої умови. І сьогодні люди не то, що замислюються, але і всіляко переходять на альтернативні джерела опалення. Чого тільки не пропонують в наш час покупцям, починаючи від сонячних батарей і закінчуючи твердопаливними котлами. Про них і поговоримо.

Ні для кого не новина, що при поточному рівні споживання, нафта і газ швидко вичерпуються, внаслідок цього само собою виникає необхідність пошуку інших джерел опалення. Деревина – це відновлювальне джерело енергії, і саме з цього її використання стає все привабливішим. Також з деревини виготовлюють пеллети, які вже повсюдно доступні, легкі в зберіганні, мають добрий енергетичний потенціал і ідеальні для автоматичних систем опалення.

Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)

Як же працює твердопаливний котел? В його топку завантажують дрова або вугілля, пелети або торф'яні брикети, солому чи очерет і просто підпалюють їх. Всі перераховані матеріали є паливом. Все це горить, а тепло передається пристрою, яке називається теплообмінником. Конструкція останнього досить складна. Зазвичай це порожнистий змійовик з металу, всередині якого проходить теплоносій — вода. Теплова енергія від металу передається воді, яка нагрівається і починає рух по системі опалення під дією законів фізики. Конструкція опалювального котла і принцип його роботи прості і зрозумілі.

Один невеликий нюанс — тривалість горіння різних видів палива різниться й становить від 2 до 8 годин, якщо ми говоримо про ручне завантаження. Але в будь-якому випадку після повного прогорання палива золу, яка утворилася необхідно прибрати і зробити нову закладку.

Ще зовсім недавно всі завантаження проводилися вручну і супроводжувалися масою неприємних моментів, особливо, коли справа стосувалася прибирання. Але тепер на ринку є нові конструкції, що працюють в автоматичному режимі. Тобто завантаження палива — пелетів — відбувається механічним способом з бункерів, які здатні прийняти великий обсяг таких матеріалів. До того ж подібні котли забезпечуються автоматикою, яка сама регулює подачу палива в котел.

Як обрати надійного виробника котла? Коли на ринку так багато виробників, котрі всі як один, кажуть про якість, надійність, комфортність та продуктивність свої виробів, рекомендуємо вам звернути увагу на так звану традиційність компанії виробника. Наприклад, Центр Комплектацій Теплоцентр, що знаходиться на вул. Воробкевича, 1А, довіряє польському виробнику – ТМ "Moderator". Виробнику, який вже понад 40 років спеціалізується на системах опалення, які працюють на деревинному паливі, та є визнаним лідером ринку Польщі. Moderator є власником низки патентів та нагород за розробки в системах опалення, а головні цінності компанії – це піклування про клієнта та навколишнє середовище.

У Центрі Комплектацій Теплоцентр представлений широкий асортимент котлів ТМ Moderator, які задовольнять найрізноманітніші технічні задачі від покупців: високий КПП, тривалий час між завантаженнями, зручне очищення котла, універсальність підключення до систем, сертифікована сталь (6 мм), спалювання різноманітних видів палива та багато інших якостей, які виділяють виробника серед конкурентів.

Також особливою приємністю є те, що в Центрі Комплектацій ви завжди зможете отримати не тільки професійну консультацію по самому котлу, а й прорахунок та навіть проект вашої котельні, та не важливо, чи це котедж, приватний будинок, чи багатоповерхівка. Отож, завітайте до Центру Комплектацій по вул. Воробкевича, 1А та поспілкуйтеся зі справжніми професіоналами, які наситять ваше життя теплом!

Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)
Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)
Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)
Опалюєте пелетами? Для вас котли ТМ «Moderator»! (на правах реклами)
Редактор: Igor
9-10-2015, 11:42
Коментарів 0 Переглядів 1 865

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.