RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Тепер не потрібно витрачати час на походи до супермаркету після роботи, з важкими пакетами стояти у чергах і штовхатися у переповнених тролейбусах і маршрутках. Уже чотири місяці в Чернівцях діє експрес-доставка продуктів з мережі магазинів "Колос" компанією "Citex".

citex.com.ua - що це за послуга? Які саме продукти можна замовити і як швидко їх доставлять? На ці та інші запитання ми попросили дати відповідь менеджера проекту Ірину Ігнатенко.

"Доставка продуктів в Чернівцях - економія часу та коштів" (на правах реклами)


– Пані Ірино, які послуги пропонує компанія "Citex"?

– Основне наше завдання – зробити життя чернівчан комфортнішим і зручнішим. Ми не хочемо, щоби Ви, втомлені після роботи, чи у вихідні дні думали, як маєте добратися до магазину, щоб зробити потрібні покупки. Ми хочемо, щоб Ви дбали про відпочинок, а тому доставку продуктів беремо на себе. Ви лише обираєте товар на сайті, а наш працівник збере товар і привезе його упродовж години або у зручний для Вас час. Замовлений Вами товар відбирається прямо з полиці супермаркету "Колос" за адресою: м.Чернівці, вул.Героїв Майдану,69. Ви платите по чеку із магазину + вартість доставки. В citex.com.ua зробили покупку максимально прозорою, без додаткових накруток і переплат. Якщо ж бажаного товару немає на сайті - не хвилюйтесь, його постараються знайти для Вас в магазині!

– У чому особливості діяльності компанії?

Ми першими вийшли на ринок доставки продуктів у Чернівцях і хочемо й надалі зберігати першість, а тому дбаємо про свою репутацію. Замовляючи продукти у нас, Ви можете бути впевнені, що доставка товарів здійснюється із магазинів торговельної мережі "Колос", а оплата – лише по чеку, що гарантує якість покупки.

– Але мабуть є ще нюанси чи якісь додаткові платежі?

– Тільки вартість доставки 35 грн., яка чітко фіксована, незалежно від суми замовлення. Ми зробили покупку максимально прозорою, без додаткових накруток і переплат.

– Наскільки великий перелік пропонованих товарів?

– Зараз у нас в каталозі близько 600 позицій. Однак ми постійно працюємо над збільшенням пропозиції. Усі товари зручно об’єднані у рубрики: піца, чай, кава, алкогольні та безалкогольні напої, м'ясо, ковбасні вироби, консервація, бакалія, заморожені продукти, харчування для діабетиків, кондитерські вироби. Ми орієнтуємося на найширше коло споживачів. Проте, якщо потрібного Вам товару на нашому сайті немає, не хвилюйтеся, наш працівник постарається знайти його на полицях магазину.

"Доставка продуктів в Чернівцях - економія часу та коштів" (на правах реклами)


– Чи працює у Вас зворотній зв'язок зі споживачем?

– Так. Ми завжди відкриті для спілкування. Ви можете залишити свої побажання чи пропозиції, які обов’язково візьмемо до уваги, на нашому сайті чи передати їх через кур’єра, який доставить Ваш товар. Наші працівники завжди ввічливі та привітні у спілкуванні з клієнтами. Ми щиро вдячні всім, хто уже чотири місяці користується нашими послугами. Якщо Ви з нами, отже, задоволені такою співпрацєю. Ми також вдячні й тим, хто ще досі не з нами, бо маємо стимул працювати ще краще і прагнути більшого. Саме для Вас у нас завжди є цікаві ідеї та несподіванки.

– А справді, акції у Вас є?

– Звичайно. Ми за приємні сюрпризи, а тому щомісяця пропонуємо різні новинки. А зараз у нас цікава акція "Добрі сусіди": якщо двоє і більше сусідів зроблять замовлення, то кожен із них отримує знижку 25% на доставку!

– Як можна замовити товари?

– Телефоном чи через мережу Інтернет.
Ми працюємо з 9 і до 20 години щодня без вихідних.

Ви замовляєте, і ми швидко доставимо замовлення Вам додому чи в офіс.

"Доставка продуктів в Чернівцях - економія часу та коштів" (на правах реклами)


Наші контакти: citex.com.ua

т.м. +38 095 093 55 90, +38 096 554 64 22

vk.com/citexua
Редактор: Марія Фернюк
21-09-2015, 13:17
Коментарів 0 Переглядів 6 073

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.