RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Люди мають право на комфортне, сучасне та доступне житло" (на правах реклами)

Україна – на порозі приємних змін. Принаймні в цьому переконує невпинний розвиток будівельної галузі західного регіону нашої країни. Зведення нових сучасних житлових масивів за такими очікуваними у нас європейськими технологіями, вже почалося.

Перші в Україні

Минулого тижня у Чернівцях відбулося урочисте відкриття офісу девелоперської компанії "MS" – молодої амбіційної львівської компанії, що будує сучасне житло за новітніми стандартами, які, тим не менш, вже впроваджені за кордоном. Лише за два роки свого існування компанія встигла проінвестувати спорудження трьох надсучасних житлових масивів у Львові, два з яких вже повністю здали в експлуатацію.

– Девелоперська компанія "MS" – це результат праці, досвіду і злиття капіталів команди підприємців, які вирішили будувати для людей не тільки сучасне комфортне житло, а й нерухомість, яка стала би максимально доступною для населення, – розповідає заступник директора девелоперської компанії "MS" Орест ЛУЦИШИН. – Тому на початку нашої спільної роботи ми одразу відкинули мету виняткового збагачення на людях, – перейнявши досвід наших західних колег, ми перші почали впроваджувати їхні напрацювання у будівництві житла в Україні. Результатом стали три сучасні великі житлові масиви у Львові, змакетовані копії яких кожен охочий може подивитися у нашому новому офісі на вул. Руській, 1А. Аналогічні житлові будинки ми вирішили будувати і в інших містах Західної України. Об’їздивши кілька областей, ми були приємно вражені красою Чернівців, вашою багатонаціональністю та менталітетом, побачили перспективи будівельного ринку Буковини. Тому без вагань вирішили залишитися тут та передати наш львівський досвід місцевому ринку нерухомості.

Отож, за словами пана Ореста, на вул. Науки, 6 у Чернівцях незабаром розпочнеться будівництво сучасного 10-поверхового житлового комплексу бізнес-класу загальною площею 6.5 тис. м кв., названого на честь відомого американського науковця та винахідника Томаса Алва Едісона. Це буде перший в Чернівцях житловий масив з встановленими на даху сонячними панелями, централізованою системою очищення водопроводної води, багатосекційними панорамними вікнами, індивідуальним опаленням, швидкісними ліфтами розміром 2х1.80 м тощо. На даний момент компанія вивчає пропозиції кількох чернівецьких будівельних фірм щодо їхньої співпраці та проводить навчання спеціалістів з продажу.

"Люди мають право на комфортне, сучасне та доступне житло" (на правах реклами)

Сучасні технології

– Найголовніше наше впровадження в будівництві, яке проте вже широко використовується в Європі, є сонячні панелі, – розповідає виконавчий директор компанії Юрій ГРЕЧАН. – Акумулюючи сонячну енергію, вони дозволяють освітлювати прибудинкові території, сходові майданчики під’їздів, інші громадські приміщення комплексів. Відповідно за світло, яка дає ця енергія, мешканці кошти не сплачують. Також безкоштовною для мешканців є розроблена львівськими фахівцями вбудована система первинного очищення та пом’якшення води у будинках. Невисокої доплати потребуватиме лише заміна фільтрів. У ціну квартир входять також індивідуальне опалення (економний двофункційний котел з під’єднаними до нього радіаторами), багатосекційні панорамні вікна з п’ятикамерним профілем та подвійним енергозберігаючим склопакетом, лічильники на світло, газ і воду, заштукатурені стіни, стяжка на підлозі, броньовані вхідні двері, а також паркомісце у дворі будинку та загальне приміщення для тримання дитячих візочків ("колясочні").

– Додатковою перевагою наших житлових комплексів, зокрема й "Едісона", є застосування системи електронних ключів для мешканців з метою обмеженого доступу до приватної території сторонніх осіб, – продовжує підприємець. – У будинку встановлюються дві пари щільних вхідних дверей з вулиці, між якими утворюється так званий тамбур. Щодо поштових скриньок, то вони будуть розміщені за німецьким зразком – на вхідних дверях у житловий комплекс. Запорукою безпеки та комфорту мешканців слугуватимуть домофони з камерою і цілодобове відеоспостереження.

Все для людей

Площа новозбудованих квартир у комплексі "Едісон", зокрема, 1-кімнатних складатиме 38.8 м кв., 2-кімнатних – 63.8 м кв. (для порівняння, у забудовах старого зразка 45 м кв. займає 2-кімнатна квартира), з просторими кухнями та панорамними вікнами, для максимально комфортного проживання.

На верхніх поверхах, 9-му та 10-му відповідно розміщуватимуться дворівневі квартири з унікальною можливістю для їхніх господарів додатково придбати тераси на даху, як окремо, та і спільно із сусідами. "В аналогічному будинку у Львові одні з власників такої тераси планують збудувати там невеликий басейн", – навели приклад у компанії.

– Монолітно-каркасна технологія будівництва, яку використовує девелоперська компанія "MS" , одна із найбільш перспективних у зведенні архітектурних споруд, – продовжив далі Святослав ЛУЦИШИН, керівник відділу продажу компанії. – Такі будинки стійкіші до різного роду техногенних та природних факторів. До прикладу, якщо термін експлуатації панельного будинку досягає 50 років, то монолітно-каркасного – не менше 200.

А використання у будівництві сонячних панелей, централізованої системи очищення води, а також аварійного генератора робить компанію єдиним представником даних нововведень у Західній Україні на сьогодні. Вони потребують суттєвого вкладення коштів, проте мешканці квартир, повторимося, не будуть за ці послуги доплачувати.

"Люди мають право на комфортне, сучасне та доступне житло" (на правах реклами)

Зміна світогляду

– Той, хто хоч раз побував за кордоном, міг помітили, в якому перспективному напрямку розвиваються міста. Наприклад, в Італії, функціональність та стиль нових сучасних житлових забудов так само приковує до себе погляд, як і творіння середньовічних архітекторів, – підсумовує інвестор Олександр ОСТРОСЬКИЙ. – Для України таке житло є новинкою, проте для Європи та іншого світу це стандарт. Настав час встановлювати цей стандарт і для наших людей. Ми достойні комфортно та гарно жити, не переживати за збереження нашого майна та свою власну безпеку вдома, не викидати "гроші на вітер" за недоцільне використання природних ресурсів. У даному випадку житловий комплекс "Едісон" має всі шанси стати тою самою фортецею для вас і ваших дітей.

Примітка: вартість житлової площі у житловому комплексі "Едісон" наразі становить 9700 грн за м кв. без прив’язки до валюти. Термін здачі житлового масиву в експлуатацію запланований на третій квартал 2016 року.

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 1А, за тел.: (063) 231 77 00, (098) 231 77 00. Обирайте квартири на сайті: www.ms-bud.com.ua


Оксана ЖЕРНОВА
Редактор: Igor
6-08-2015, 17:18
Коментарів 0 Переглядів 3 138

Теги -

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!