RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Свято Морозива, яке вже кілька років поспіль щороку організовує компанія "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод"), відбулося у Чернівцях 23 травня.

Захід став справжнім святом єднання та позитиву для дітей та дорослих. Цього року Свято Морозива набуло нових кольорів і стало справжньою патріотичною країною, сповненою незабутніх вражень, спілкування та національного колориту!

Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)
Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)

"Рудь" дарує єдність" – головний девіз цьогорічних Свят Морозива. На цьому наголошує Президент компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод") Петро Рудь: "Вже 10-й, ювілейний, рік компанія "Рудь" реалізує проект "Свято Морозива". Дітлахам і дорослим у великих містах і маленьких районах по всій Україні ми даруємо єдність: у спільному прагненні добра, миру, тепла і розуміння. Недарма сьогоднішнє свято має патріотичну спрямованість. Адже саме в любові до рідної землі, до своєї країни і починається любов до ближнього… Бажаю всім приємних вражень і обіцяю, що і надалі компанія "Рудь" продовжуватиме свої соціальні ініціативи й радуватиме смачною і якісною продукцією".

Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)
Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)

Маленькі і дорослі чернівчани, які прийшли на Свято Морозива, мали змогу взяти участь у безлічі розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно ж, скуштувати найрізноманітніші смаки морозива "Рудь".

- Щоб потрапити на будь-який із атракціонів, потрібно обміняти упаковки від морозива на колорики – спеціальні перепустки, – розповіла перед початком свята волонтер Оксана. –А оскільки свято в Чернівцях і взагалі по всіх містах України відбувається вже не вперше, люди заздалегідь збирають упаковки від морозива "Рудь", яке може бути куплене у будь-якій торговій точці. 10 упаковок – це одна перепустка на один із будь-яких атракціонів, які представлені. Ті, хто назбирав більше 100 упаковок, можуть отримати "Золотий колорик" – спеціальну перепустку, з якою можна відвідати всі атракціони по одному разу. Якщо ж ви назбирали більше 200 упаковок – це два "Золотих колорики" і ще більша кількість подарунків. Той, хто назбирає найбільшу кількість упаковок і принесе на свято, отримує м'яку корпоративну іграшку, а також зі сцени отримає ящик морозива.

Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)
Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)

Отож, весь час проведення Свята Морозива на майданчику панувала атмосфера радісного і безтурботного дитинства: сонце, усмішки, морозиво, веселощі, приємне спілкування, відчуття родинного затишку і тепла, ігри, конкурси, розваги, пісні і танці, боротьба за призи і подарунки, веселощі біля сцени і на кожному з атракціонів.

Дорослі і малі модники та модниці, обмінявши упаковки від морозива "Рудь" на "колорики", мали чудову нагоду зробити сучасну українську патріотичну зачіску чи аквагрим на будь-якій частині тіла або ж миттєве тату. Прихильники hand made з цікавістю і захопленням виготовляли власноручно заколки, обручі для волосся зі штучних квітів. Творчі особистості проявляли свій талант, взявшись розмальовувати тематичні розмальовки від компанії "Рудь" та створювали оригінальні малюнки на асфальті за допомогою кольорової крейди.

Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)
Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)

Найспритніші спробували свої сили в дартсі, складали в ряд 4 круги одного кольору або ж влучили кільцем у морозиво. За участь у кожному із атракціонів кожен учасник отримав гарантовані подарунки, навіть якщо не все вдалося зробити, як хотілося.

Та найбільше овацій на Святі Морозива зібрали казкові герої Корова Маняша, Ескімос, Сирок Рудь, які буквально запалили всіх гостей свята позитивом, гумором, веселим настроєм. Тут, біля сцени, розумники і розумниці змагалися в ерудиції і знаннях улюблених фільмів та мультфільмів, відповідаючи на запитання конкурсів і вікторин ведучого свята, витанцьовували в компанії з Коровою Маняшею і Сирком під запальні мелодії та отримували гарантовані цікаві спеціальні подарунки і БАГАТО МОРОЗИВА!

Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)
Свято Морозива об’єднало чернівчан! (на правах реклами)

Кожен, хто прийшов на Свято Морозива в Чернівцях, отримав подарунки і гарний заряд позитиву. Адже на Святі Морозива завжди весело та цікаво!

Наталя Бесараб
Редактор: Марія Фернюк
26-05-2015, 17:40
Коментарів 0 Переглядів 4 714

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.