RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

«Брусницька» - для здоров’я всієї родини! (на правах реклами)

Жоден живий організм на Землі, у тому числі і людський, не може існувати без води. З усіх видів питної води природна мінеральна вода є найбільш цінною для життєдіяльності людини. Вона поєднує складний комплекс мінералів, макро- і мікроелементів, які мають сприятливий вплив на людський організм. Справжньою знахідкою для тих, хто піклується про здоров’я всієї своєї родини, є мінеральна лікувально-столова вода "Брусницька", яка рекомендована до виживання для всієї родини.

Унікальність Брусниці

У мальовничому буковинському селі Брусниця, яке розташоване у передгір’ї Карпат, біля швидкоплинного Черемошу, що потопає в п’янкому ароматі кришталево чистого гірського повітря, сама природа створила природну мінеральну воду "Брусницька", яка відома своїми цілющими властивостями не тільки в Україні, а й за її межами. Сюди приїжджають бажаючі оздоровитися чи полікуватися в унікальному центрі відновного водолікування "Брусниця", який працює з 1967 року і базується на Брусницькому родовищі мінеральних вод трьох різних типів: сірководнева мінеральна вода типу "Буковинська Мацеста", яка має низку переваг над кавказькою "Мацестою" (Сочі); гідрокарбонатно-хлоридно-натрієва типу "Єсентуки №4" та хлоридно-натрієва, що є аналогом "Миргородської".

Завдяки унікальній наявності трьох типів бальнеологічних вод у Брусниці одночасно можна здійснити лікування та профілактику захворювань опорно-рухового апарату, нервової системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, гінекологічних захворювань, захворювань шкіри, хвороб ротової порожнини.

Мінеральні води Брусниці використовуються у багатьох бальнеологічних процедурах: для питного лікування, прийняття ванн, лікувальних інгаляцій, промивань, зрошень, полоскань, гідромасажу тощо.

Усі три типи лікувальних вод відвідувачі центру відновного водолікування "Брусниця" мають можливість вживати безпосередньо з бювету на території санаторію. А бутильовану лікувально-столову мінеральну воду "Брусницька" випускає ТОВ "Калина", яке працює у с. Кальнівцях, що знаходиться на території Брусницької сільської ради.

«Брусницька» - для здоров’я всієї родини! (на правах реклами)


Фізико-хімічні властивості

Мінеральна вода "Брусницька" за фізико-хімічним складом близька до вод Єсентуки №4. Вона характеризується як гідрокарбонатно-хлоридно-натрієва (типу "Єсентуки №4"), маломінералізована, слаболужна, мінеральна питна лікувально-столова. Проте від "Єсентуків №4" вона відрізняється наявністю йоду та кремнієвої кислоти (кремнієва кислота затримує кальцій в кістках, регенерує з’єднувальні тканини, прискорює загоєння ран, пролежнів, укусів, покращує стан шкіри, волосся, нігтів і зубів).

"Брусницька" природно збагачена всіма необхідними нам макро- і мікроелементами. Зокрема катіони натрію, кальцію, калію, магнію, йоду, заліза, що містяться у цій мінеральній воді, відіграють важливу роль у життєдіяльності організму.

НАТРІЙ бере участь у водно-сольовому обміні, впливає на систему регуляції різних функцій організму та життєдіяльності клітин, стимулює функції жовчоутворення та жовчовідведення;

КАЛЬЦІЙ має протизапальну дію, зменшує проникність клітинних мембран, знижує кровоточивість;

МАГНІЙ важливий елемент у процесах нервово-м’язевого тонусу, незамінний у ферментативних реакціях та в обміні білків і вуглеводів, знижує рівень холестерину в крові.

ЙОД забезпечує антибактеріальний захист крові, має заспокійливий вплив, підвищує розумові здібності.

Дві склянки води " Брусницька" містить добову норму йоду, яка необхідна людині. Тож вживаючи її щодня, ви зможете підтримувати достатню кількість йоду та інших поживних речовин в організмі, таким чином створюючи для нього природний захист.

КАЛІЙ підсилює моторну функцію шлунка та кишківника, позитивно впливає на роботу і стан печінки;

ЗАЛІЗО використовується в утворенні гемоглобіну, міоглобіну та дихальних ферментів, що каталізують насичення киснем клітин і тканин.

Лікувальні властивості

Мінеральна вода "Брусницька" нормалізує кислотоутворення шлунка. Вода такого типу є унікальною завдяки своєму комплексному впливу на різні функціональні системи організму.

Мінеральна лікувально-столова вода "Брусницька":

- розріджує та виводить з організму погані слизові утворення шлунково-кишкового тракту і сечовивідних шляхів;

- сприяє видаленню з організму елементів запалення;

- має кислотонейтралізуючу дію, нормалізує роботу підшлункової залози та шлунку;

- сприяє відновленню обміну речовин;

- має великий сечогінний ефект, що чистить організм від шлаків і унеможливлює виникнення в організмі надлишку мікроелементів

- профілактично захищає від багатьох хвороб шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи та серця.

Її використовують для лікування гастритів і виразок шлунка, які супроводжуються підвищеною чи нормальною кислотністю, панкреатитів та інших захворювань.

На відміну від інших мінеральних вод, мінеральну лікувально-столову воду "Бусницька" завдяки її унікальним властивостям дієтологи рекомендують вживати не тільки ДО та ПІСЛЯ їжі, а й ПІД ЧАС їжі – для покращення травлення.

Виробництво

Мінеральну воду "Брусницька" видобувають з глибини 268 м свердловини №33 Брусницького родовища мінеральних вод. Щоб зберегти лікувальні властивості, мінеральну воду розливають в пляшки там, де знаходиться родовище. Вода одразу через спецпатрубок по трубах із нержавіючої сталі потрапляє на приймальні ємності (баки-відстійники), що розташовані на території цеху розливу на відстані 120 м від свердловини. Тут домішки випадають в осад, після чого вода проходить 3-ступеневу очистку. Тільки після цього вода по трубах надходить на лінію розливу, де відбувається розлив, фасування та передача на склад готової продукції.

На шляху від джерела до споживача, мінеральна лікувально-столова вода "Брусницька", повністю зберігає свої корисні властивості, якими її щедро обдарувала природа.

Завдяки цьому вона зміцнює внутрішні органи та імунітет, покращує обмін речовин, позбавляє зайвої ваги та допомагає завжди виглядати гарно і почуватися бадьоро.

Пам’ятайте! Регулярне вживання будь-якої мінеральної води має бути нетривалим і контрольованим!

Пийте "Брусницьку" – будьте здорові!
Редактор: Микола Кобилюк
9-12-2014, 11:44
Коментарів 0 Переглядів 12 267

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.