* Реклама
З дитинства кожному з нас поступово додають до раціону продукти тваринного походження, зокрема і м'ясо. Матусі шукають якісну перевірену продукцію для першого прикрому, дбайливі господині для збалансованого раціону всієї родини, а спортсмени білкові продукти для нарощування м'язової маси.
Всіх їх об'єднує одне — прагнення знайти якісний, свіжий та смачний продукт. Онлайн-платформа ЇМО! полегшує завдання та пропонує замовляти продукти через інтернет, а забирати у магазині, який розташований близько до роботи або дому.

В чому користь м'яса?
М’ясо — це цінне джерело речовин, які надзвичайно важливі для організму людини й містяться лише в продуктах тваринного походження.
Поживні речовини, які входять до складу м'яса:
- білок високої якості, який грає визначну роль у побудові м’язів, тканин та імунної системи;
- гемове залізо — форма, яка добре засвоюється організмом людини, профілактує дефіцитні стани;
- вітамін B12 — незамінний мікроелемент для нервової системи і кровотворення.
Як часто варто їсти м’ясо?
Існує безліч рекомендацій, які стосуються типу м'яса, способів його приготування та частоти вживання. Узагальнені правила:
- від 2 до 4 разів на тиждень — червоне м’ясо (яловичина, телятина, баранина);
- від 2 до 5 разів на тиждень — птиця (курка, індичка);
- від 1 до 2 разів на тиждень — печінка та субпродукти.
Проста інструкція, як вибрати м'ясо в магазині
Перше і найголовніше — це постачальник. Перевірений магазин — половина успіху. Онлайн-платформа ЇМО! та мережа магазинів "М’ясомаркет" працює без посередників, уважно ставиться до якості та свіжості продуктів. Та пропонує вигідну вартість продукції, регулярно проводить акції, повертає кешбек за покупки. Крім того, оформити замовлення можна будь-де та будь-коли, а забрати в зручний час.
Щоб швидко оцінити свіжість та якість продукту при покупці, оцінюй такі показники:
- колір — свіжий продукт має природний колір, яловичина — насичено-червона або бордова, свинина — світло-рожева, з білими прожилками жиру, курятина — блідо-рожева, без сіруватого або зеленого відтінку;
- запах має бути нейтральним або злегка солодкуватий запах, якщо відчувається кислий, затхлий або гнильний запах, то це перша ознака, що не можна купувати таке м’ясо;
- структура — пружна, не розвалюється, не має пошкоджень, швидко відновлює форму при натисканні.