Як можна подрібнити цукор у пудру в домашніх умовах: результат приємно здивує

новини / Лайфхаки
843
0
Як можна подрібнити цукор у пудру в домашніх умовах: результат приємно здивує

Як зробити цукрову пудру в домашніх умовах та які інгредієнти знадобляться для її виготовлення. Цукрову пудру дуже часто використовують для різних кондитерських виробів, як замінник цукру, так і для декору. Також кондитери виготовляють із цукрової пудри глазур, мастику та багато іншого.

Здебільшого цукрова пудра завжди є під рукою на кухні у будь-якої господині, але іноді буває, що цукрова пудра закінчилася і вона потрібна негайно, тоді можна приготувати її у домашніх умовах. Про це пише Главред.



Як зробити цукрову пудру у домашніх умовах без апарату

Якщо у вас немає блендера або кавомолки, якими можна з легкістю перемелювати цукор, тоді можна скористайтесь підручними засобами. Для початку можна спробувати варіант зі звичайною качалкою для тіста. Досвідчені господині розповіли, щоб перетерти цукор у пудру з її допомогою, також знадобиться обробна дошка, сито та паперовий мішок або одноразовий пакет. Для початку варто насипати близько від 500 грамів до 1 кг цукру в пакет, та герметично закрити його. Попередньо варто рівномірно розподілити цукор по всій поверхні. Потім покладіть пакет на обробну дошку і розтирайте ретельно вміст качалкою. Після цього варто просіяти через сито отриману масу, щоб видалити кристалики цукру, що залишилися.

Однак, якщо вам потрібна лише невелика кількість цукрової пудри, тоді можна переробити її за допомогою звичайної столової ложки. Потрібно насипати трохи цукру на чисту обробну дошку і енергійно розтирати його ложкою. Також періодично варто збирати його до купи і проробляти те саме доти, поки він не перетвориться на дрібний пил.

Чи можна із цукру зробити цукрову пудру в блендері

Блогер у Youtube поділилась, як із цукру зробити цукрову пудру у блендері. Для початку варто насипте цукор у чашу блендера та перебити його на максимальній потужності впродовж 1 хвилини. Потім зніміть кришку блендера і за допомогою лопатки перемістіть цукор, що осів на стінці та дні чаші.

Також варто додати до цукру кукурудзяний крохмаль, закрийте кришкою і знову збивайте цукор ще хвилину.

По готовності відповідної структури цукрової пудри, варто пересипати її в суху і чисту скляну банку. Не забудь закрити її кришкою і зберігати у сухому місці, далеко від джерел світла та тепла.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

02:00
Що їсти, щоб залишатися здоровим у 70 років? Відповідь науковців
01:45
Непросте IQ-завдання: за 5 секунд знайдіть із 13-ти птахів особливу
01:30
За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень
01:15
14 напоїв для бадьорості, якими можна замінити каву, щоб скоротити споживання кофеїну
01:00
Що можна сіяти ранньою весною: список овочів, які можна садити вже
00:45
Знадобиться всього дві хвилини: шеф-кухар розповіла, як зберегти авокадо свіжим до 30 днів
00:30
Що лікує імбир: названо шість корисних властивостей для здоров'я
00:15
З нотками детективу та драми: п'ять комедійних серіалів, які прикрасять ваш вечір
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм