Три продукти жінкам після 50 років для підтримки здоров'я печінки

новини / Здоров'я
1 478
0


Печінку можна порівняти з мовчазною трудівницею нашого організму. Вона виконує роль фільтра і очищає організм від токсинів і ніколи не скаржиться.

До певного моменту, звісно, інформує Ukr.Media



Тоді й починається низка не дуже приємних симптомів: можуть виникати біль у правому боці чи постійна втома. Про те, якими продуктами можна підтримати печінку — особливо, якщо вам вже понад 50 років — розповіли лікарі.

Перший продукт у списку — квашена капуста. Вона — скарбниця вітамінів і корисних речовин, які допомагають печінці налагодити функцію "фільтра". Включити таку капусту в раціон дуже просто: можна додати її в салат, використовувати як закуску замість магазинних солінь.

Другий — буряк. Він не тільки допомагає швидше оновлюватися клітинам, але й робить чистішою кров. Можна натерти варений буряк, додати трохи часнику та оливкової олії — виходить неймовірно ароматна і смачна суміш, яку захочеться їсти знову і знову.

Третій — ячна каша. Ячна каша, хоча й проста, має великий потенціал. Вона містить дуже багато корисної для організму клітковини, з якою процес травлення проходить набагато легше й ефективніше. Достатньо зварити кашу на воді чи молоці, щоб насолодитися смаком.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм