Всі роблять цю помилку: як насправді варити макарони - з кришкою чи без

новини / Лайфхаки
1 140
0


Маленькі деталі приготування мають суттєвий вплив на смак готових страв. Ви коли-небудь замислювалися, чому ваші макарони виходять не такими, як хотілося б? Можливо, ви робите одну поширену помилку – накриваєте каструлю кришкою під час варіння.

Про це пише Hochu.ua



Чому не варто накривати каструлю з макаронами кришкою?

Перш за все, це збільшує ризик "втечі" води. Кришка сприяє швидкому утворенню піни, що може призвести до того, що вода виллється з каструлі. При цьому, якщо частина води виллється, макарони можуть пригоріти або злипнутися.

Перед додаванням макаронів вода має кипіти. Приготування макаронів без кришки дозволить зайвій воді випаруватися, а макаронам приготуватися рівномірно.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.